NET Bilişim Güvenlik ve Yazılım Hizmetleri


Aydıntepe mh. Gülle Sk. No:2 İşyeri:6 Kat:1 (İçmeler -Aydınlı Yolu Kavşağı) TUZLA

Telefon1: 216 494 26 96

Telefon2: 216 493 88 10

Fax: 216 493 88 10

Web: www.bil-net.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NET BİLİŞİM , genç, çalışkan, azimli ve tecrübeyle harmanlanmış kadrosuyla Nisan 2007’ de yepyeni bir soluk olarak çalışma hayatındaki yerini almıştır. Kurulduğu günden bugüne, büyük bir dünya olan Bilişim dünyasında; Satış, Teknik Servis, Güvenlik, Araç Takip Sistemleri, Web Tasarımı, Yazılım Geliştirme ve Satışı konularında hizmet vermekte olan firmamız, gelişime açık kadrosu ve çalışma sistemiyle bilişim dünyasına ayak uydurmaktadır. Sizi de bu hızlı değişime ayak uydurmaya davet ediyor ve gerekli desteğin size tarafımızdan sağlanacağına söz veriyoruz.
NET BİLİŞİM ’in bugün ulaştığı düzeyi aşarak ve aynı düzlemde “Dostluğa dayalı,sürekli hizmet” politikamızdan da vazgeçmeyerek yola devam etmek amaçlanmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Bilişim, Web Tasarım, Veri Kurtarma, Güvenlik Sistemleri, NET BİLİŞİM, NET Bilişim, Yazılım, Güvenlik Sistemleri, Araç Takip Sistemi, Bilgisayar Teknik Servis, Google Optimizasyon, Google Seo, Navigasyon, Tuzla Bilgisayar Teknik Servis, Tuzla Teknik Servis, Tuzla Teknik, Web Tasarımı, Web Dizayn, Programlama, Web Programlama, ADSL başvuru,

#Yazılım #Web Tasarım #Güvenlik Sistemleri #Teknik Servis #Bilişim


Benzer Firmalar