NO NAME MEDYA VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ


Velibaba Mahallesi Aydos Caddesi Dolayoba Kiptaş Konutları H-05 Blok Kat:3 Daire:5 Pendik

Telefon1: 00 90 216 307 16 52

Telefon2:

Fax:

Web: www.nonamemedyabilgisayar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

No Name Medya ve Bilişim sektöründe 4 yıldan günümüze faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.

İhtiyacınız ister bir web sitesi, ister logo ve kurumsal kimlik tasarımı, isterse basılı dokümanlar olsun, son teknoloji ürünlerinden biri olan araç takip sistemi (GPS ) çözümleri ile birlikte, bilgisayar sistemleri yazılım ve donanım çözümleri ile ilgili size en kaliteli ve profesyonel hizmeti sunacağımızı garanti ediyoruz. Tüm bu hizmetleri ekibimizden alabilirsiniz. Size vereceğimiz kaliteli hizmetin altında yılların verdiği deneyim ve bilgi yatmaktadır.

Türkiye`nin ekonomik koşullarını göz önüne alarak müşterilerimize en verimli ve uygun satış koşullarına ayak uydurabilmemizdir.

Vizyonumuz

No Name™ hedeflerine uyumlu etkin insan kaynakları politikalarını geliştirerek sürekli gelişmeye ve çalışanlarının memnuniyetlerine dayalı, No Name™ hedeflediği başarılı sonuçlara varmaktır.

Hedefimiz

Türk ekonomi kültür ve bilgisinin, dünya düzeyinde haklı olan saygınlığa gelebilmesi için şartlarından biri olan global tanıtımları ve pazarlamaları son teknolojileri kullanarak dünyadaki kurum, kuruluş ve bireylere web sayfaları yapmanın yanı sıra bizim için önemli bir proje olan Araç Takip Sistemlerini yurt genelinde yaygın servis ve en uç noktalara kurulum yapmayı iş listelerimizin en üstünde tutuyoruz. Ayrıca Bilgisayar tamir, bakım, onarım, teknik destek ayrıca yazılım hizmetlerimizle siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.


Ürün ve Hizmetler

ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ
WEB TASARIM
HOSTING HİZMETLERİ
DOMAIN TESCİLİ
BİLGİSAYAR SATIŞI
OEM PARÇA SATIŞI
TEKNİK SERVİS HİZMETİ
GÜVENLİK SİSTEMLERİ
YILLIK BAKIM ONARIM HİZMETLERİ

# # # # #


Benzer Firmalar