Gazete Seri ilan Hizmetleri


Rüzgarlı Caddesi Çolakoğlu Pasajı No: 4/9 Ulus Ankara

Telefon1: 03123123838

Telefon2: 03123109636

Fax: 03123127951

Web: www.zayiilan.blogspot.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:6 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ARABA RUHSATI KAYIP İLANI:
Araba ruhsatı kayıp ilanı otomobil ruhsatı kayıp ilanı araç ruhsatı kayıp ilanı bu tür kayıp ilanlarınızı vermek için sadece biz Gazete Seri İlan hizmetlerine 7 gün 24 saat online olarak internet yoluyla veya fax telefon yoluyla ilanınızı yazdırabilirsiniz.
ARAÇ RUHSATI KAYİP İLANI:
Araba ruhsatı kayıp ilanı otomobil ruhsatı kayıp ilanı araç ruhsatı kayıp ilanı bu tür kayıp ilanlarınızı vermek için sadece biz Gazete Seri İlan hizmetlerine 7 gün 24 saat online olarak internet yoluyla veya fax telefon yoluyla ilanınızı yazdırabilirsiniz.
ASKERİ KİMLİK KAYIP İLANI:
Askeri kimlik TC içerisinde ve dısarısında görevli askerlerin tanınmasını sağlayan kurum ve askeriye içerisinde dolaşmalarından görevlendirmelerine kadar bütün işlemlerde onların içeride ve dışarıda tanınmasını sağlayan bir kimlik türüdür. Askeri kimlik kaybı olduğunda ileride veya aynı günler içerisinde herhangi bir karışımlığın meydana gelmemesi için gazeteye askeri kimlik kayıp ilanı verilmesi askeriye tarafından zorunlu kılınmıştır. Bu sırada Gazete Seri İlan hizmetleri devreye girmektedir ve askeri kimlik kartının kaybolması dahilinde bunu gazetede kayıp ilanı olarak yayınlamaktadır.
BANKAMATİK KARTI KAYIP İLANI:
Bankamatik Kartlarınızın kaybedilmesi halinde ilan servisimize bankamatik kayıp ilanı verebilirsiniz. Kaybedilen kartlarınızın başka kişiler tarafından kullanılmaması ve tekrar kaybedilen bankamatiklerinizin yenisinin çıkartılması için bankamatik kayıp ilanı vermeniz gerekmektedir. Gazete Seri İlan Ve Reklamcılık Hizmetleri 7 gün 24 saat kayıp ilanlarınızı dilediğiniz gazetede dilediğiniz tarihte istediğiniz yayın miktarında yayınlamaktadır.
DİPLOMA KAYIP İLANI:
Diploma okul tarafından öğrenciye okulu bitirdiğine dair verilen belge niteliğini taşır. Kaybedildiği taktirde Milli Eğitim Bakanlığından yeni diplomanın çıkartılması için gazeteye ilan verilmesi zorunludur. Gazete Seri ilanlar sizlere bu kolaylığı sağlamaktadır. Diplomanızı kaybettiğiniz taktirde ilanınızı isteğiniz herhangi ulusal bir gazetede çıkartılmasını sağlamaktadır. nutulmamalıdır ki işe giriş için öğrenci işlemlerinin yapılması için ve bunun gibi bir çok işlemde diploma istenmektedir. Diploma kaybedilmesi halinde artık Gazete Seri İlanları arayarak veya mail - internet ortamında, fax yoluyla diploma kayıp ilanınız isteğiniz günde ve istediğiniz gazetede yayınlanabilmektedir.
EHLİYET KAYIP İLANI:
ehliyet sürücü belgesi kaybedildiğinde kayıp ilanı verilmesi zorunludur. Gazete Seri İlanlar sürücü belgesi ehliyet kayıp ilanlarınızı istediğiniz gazetelerde yayınlamaktadır. Siz değerli müşterilerimizin ileride bu sürücü belgesi ve ehliyet kayıplarından dolayı sorunlar yaşamaması için Gazete Seri ilanlar online destek ve fax mail telefon yoluylada kayıp ilanlarınızı almaktadır.
FATURA KAYIP İLANI:
Fatura bir mal veya hizmet karşılığında müşteriye kesilen belge niteliğini taşımaktadır. Fatura irsaliyeli fatura kayıp ilanlarının gazetelerde yayınlanması yasalar çerçevesinde zo


Ürün ve Hizmetler


#hürriyet zayi #kimlik kaybı #kayıp kimlik, #ilancı, ilancılar #gazeteye ilan


Benzer Firmalar