safa adıgüzel gayrimenkul


osman kavuncu cad. no:15/b melikgazi

Telefon1: 0352 320 55 66

Telefon2: 0352320 55 11

Fax: 0352 320 58 68

Web: www.safaadiguzelgayrimenkul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda


SAFA ADIGÜZEL GAYRİMENKUL GROUP İMZA TASARIM MİMARLIK MÜHENDİSLİK EMLAK TİC.LTD.ŞTİ ŞİRKETİ BÜNYESİNDE 2007 YILINDA PROFESYONEL ÇÖZÜM ORTAĞINIZ...! SLOGANI İLE 2007 YILINDA FAALİYETE BAŞLAMIŞTIR TEMEL İŞTİRAKİ İNŞAAT, MİMARLIK VE EMLAK ALIM SATIM HİZMETLERİDİR...FİRMAMIZ KAYSERİDE PROFESYONEL HİZMET VEREN KAYSERİNİN EN BÜYÜK SERMAYELİ EMLAK ŞİRKETLERİNDENDİR VE KURUMSALLAŞMAYI KAYSERİDE TAMAMLAMIŞ EN GÖZDE ŞİRKETLER ARASINDADIR ALANINDA UZMANLIK EĞİTİMİ ALMIŞ VE HALEN EĞİTİME DEVAM ETMEKTE OLAN PROFESYONEL KADROSU İLE ŞİRKETİMİZ KAYSERİNİN EN ÇOK BEĞENİLEN VE KURUMSAL HİZMET VEREN ŞİRKETİ OLMUŞTUR...

KAYSERİNİN TÜM BÖLGELERİNDE HER TÜRLÜ ALIM SATIM VE KİRALAMA HİZMETİ İÇİN BİZE ULAŞIN VE BİZDE PROFESYONEL EKİBİMİZLE EN KISA SÜREDE EN İYİ HİZMETİ SUNALIM

SAFA ADIGÜZEL GROUP

Profesyonel Çözüm Ortağınız...

Şirketimiz sektörün tecrübeli isimlerini ve seçkin bir potföyü sizler için bir araya getirmiştir. Gerek teknik altyapımız gerekse isabetli ekspertiz analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız.

Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız.

Tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çabalıyoruz.
Hayallerinizdeki, tam da aklınızdaki emlakları size sunabilmek için çağrılarınızı bekliyoruz.

EN İYİ HİZMETE LAYIKSIINIZ ÇÜNKÜ HAYALLERİNİZ VAR












Misyonumuz


Müşterilerimize olası en doğru emlak seçeneklerini sunarak, sadece satış veya kiralama aşamasında değil emlakta geçirilen her günün memnuniyet içerisinde geçmesini sağlamak.
İhtiyaçların doğru analizi ve doğru ekspertiz ile müşterilerimizi sektörün en yüksek hizmet kalitesi standartlarıyla buluşturmak.
Müşterilerimize hızlı, tutarlı ve güvenilir hizmet vermek.
Sektörün yeniliklerini yakından takip etmek ve tüm gelişmelerden müşterilerimizin faydalanmasını sağlamak.
Ülkemizin en büyük emlak veritabanlarından birisini oluşturmak.
Arzın çok yoğun olduğu sektörümüzde fark yaratarak marka haline gelmek.
Reklamlara, tabelalara, duyurulara ihtiyaç duymadan, tüm müşterilerimizi olumlu referanslarımız ile kazanmak.




Vizyonumuz


Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz. Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır.

Her firma sektörün kemikleşmiş sorunlarının çözümü için kendi ekseninde de olsa bir çaba içerisine girmelidir. Bu çabaların, sektörel tecrübelerin ve birikimlerin sonucunda daha kaliteli bir arz sunulabilecektir. Sunulan hizmetin kalitesinin yükselmesi, sektörümüzün niteliğine ve kazançlılığına olumlu etki edecektir.

Bizlere göre, fazlasını alm


Ürün ve Hizmetler

kayseri satılık daire, belsin, beyazşehir, satılık daireler kayser, satılık daireler kayseri, satılık daireler kayseri, emlak kayseriemlak, emlakçı kayseri, emlak, safaadigüzel gayrimenkul, emlakçı, kayseri satılık emlak, kayseri, kayseri, emlak, satılıkdaire satılıkdaire, belsin, msplan kayseri, satılık daire, kayseri satılık daireler, kayseri satılık koperatifler, kayseri satılık kooperatifler, kayseri satılık kooperatifler, ildemc hissesi, ildemc hissesi, ildemchissesi.ildem c, ildem c, ildem c , c, c, , hisse ildem c, kocasinan satılık daire, melikgazi satılık daire,

#kayseri emlak #kayseri satılıkdaire #satılık daire #satılık arsa #satılık ev


Benzer Firmalar