Kutluay Yatçılık


Musalla Mah. 1035/1 Sok No:1/4 Çeşme

Telefon1: 232 7122800

Telefon2: 232 7122517

Fax: 232 7122463

Web: www.kutluayyachting.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kutluay Yatçılık olarak yat kiralama, yat satış, yabancı bayrak tescil ve organizasyon olmak üzere 4 ana departman altında genç ve dinamik kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Türkiye`deki ilk online yat ve gulet kiralama sistemlerinin kurucusu olan firmamız satılık yatlar için Türkiye`nin en büyük yat pazarını kurmayı ve lider broker olmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

www.bookbareboat.com adresi üzerinden online bareboat kiralama-rezervasyon hizmetleri vermekteyiz. Bu web sitemizi ziyaret ederek dünyanın çeşitli yerlerindeki yelkenli, katamaran ve motoryatları bareboat olarak kiralayabilir, düzenlediğimiz flotilla - toplu seyir- organizasyonlarımızdan haberdar olabilirsiniz.
www.bookagulet.com adresimiz Türkiye`de bulunan mürettabatlı olarak mavi yolculuk hizmeti veren temiz ve bakımlı guletlerin listelendiği, aynı zamanda bu guletlerin online olarak kiralanabildiği bir portaldır. Özel gulet kiralamanın yanısıra kabin charterlarında listelendiği bu sitede mavi yolculuk adına aradığınızı bulacağınızdan eminiz. Bizim aracılığımızla yapılan tekne turlarının farkını hissedeceksiniz.
www.yatarabul.com ile Türkiye`nin en büyük yat pazarı olmayı hedefliyoruz. Yatarabul markamız ile sizlere ekibimiz tarafından dikkatlice seçilerek incelenerek eklenen satılık yatların listelendiği adresten öte bir hizmet sunuyoruz: tam olarak size, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize hitap eden size sorun çıkarmayacak bir tekneyi bulmanıza yardımcı oluyoruz.

#kiralık yat #satılık yat #mavi yolculuk #yat kiralama #online rezervasyon


Benzer Firmalar