Eminönü Sünnet Sarayı


Yeni Cami Cd.Sultanhamam İş Merk.No:18/18

Telefon1: 02125202726

Telefon2: 05335463762

Fax: 02125202726

Web: www.sunnetkiyafeti.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eminönü
Sünnet Sarayı
Firmamız 2000 yılında Murat Bahadır ve M.Mustafa Bahadır tarafından Eminönü SÜNNET SARAYI adı altında SÜNNET KIYAFETLERİ imalatına başlamıştır.

TOPLU SÜNNETLER : Firmamız kurulduğundan bu güne almış olduğu küçük büyük tüm ihalelerde istenileni zamanda eksiksiz olarak teslim etmiştir.

Sünnet kıyafetleri alanında yılları aşan tecrübemizin sonucu olarak firmamız alıcı firmanın karşılaşacağı zorluk ve karışıklıkları önleme amacıyla her çocuğun bedenine uygun kıyafeti ayrı ayrı isimlerine paket yapabilmekte, çıkan hiç bir problemde alıcıyı yalnız bırakmamaktadır.

Ayrıca büyük bir fark olarak yüzlerce çocuğa aynı günde kıyafetlerini denetebilmektedir. Bunun gibi bir çok farklı yöntemlerle alıcıyı koliler içinde numaraları ve modelleri birbirlerine karışmış ürünlerle yalnız bırakmamakta, her çocuğa sünnet kıyafetlerini hızlı ve doğru bir şekilde verme sorumluluğunu firmamız üzerine almaktadır. Hizmet kalitemizin bir sonucu olarak, toplu sünnet müşterilerimizin %80`i tekrar eden müşterilerden oluşmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Sünnet kıyafeti, sünnet kıyafetleri, sünnet elbisesi, sünnet elbiseleri, sünnet şalvarı, sünnet şalvarları, sünnet maşallahı, sünnet maşallahları, sünnet şapkası, sünnet gömleği, sünnet gömlekleri, sünnet kaftanı, sünnet kaftanları, sünnet eldiveni,

#Sünnet kıyafeti #sünnet kıyafetleri #sünnet elbise # #


Benzer Firmalar