Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İSTANBUL Gıda sanayi » Nas Gida San. ve Tic. Ltd. Sti.

Nas Gida San. ve Tic. Ltd. Sti.


Unkapani Meydani Yesil Tulumba Sok. No 15/2 Fatih 34083 Istanbul Turkiye

Telefon1: + 90 212 6212940

Telefon2: + 90 212 5322378

Fax: + 90 212 5250977

Web: www.aro.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Nas Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., her yaştaki insanların severek tükettiği besleyici ve zengin lezzetleri olan dondurmaların yapımında kullanılan soft dondurma tozlarını ve endüstriyel dondurma tozlarını üreten, ulusal ve uluslararası pazarlara yönelik çalışmalar yapan bir gıda sanayi kuruluşudur.

Aro ve Armey markalı soft ve endüstriyel dondurma tozlarının üretimine granita (slush), sıcak ve soğuk içecek tozlarını da ekleyerek pazardaki ürün çeşitliliğini çoğalttı. Son olarak üretimini gerçekleştirdiği meyve aromalı %100 doğal çay ekstraktlı tabletleri ile sektörünün en üst sıralarında yer alıyor.

Nas Gıda, çalışanlarının sürekli gelişimini sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ile


Ürün ve Hizmetler

Aro, Armey, Dondurma tozlari, Ice cream powder, Soft dondurma, Soft ice cream powder, Soft dondurma makinaları, Soft ice cream machine, Endüstriyel dondurma tozları, Industrial ice cream powder, Slush powder, Granita powder, Slush/Granita tozları, Tablet içecekler, Tablet drinks, İçecek tozları, Toz içecekler, Soğuk içecekler, Cold drinks, Sıcak içecekler, Hot drinks, Powder drinks, Salep, Kakao.

#dondurma tozları, ice cream powder #soft dondurma, soft ice cream powder #slush, granita #tablet drink, tablet içecek #soğuk içecekler, sıcak içecekler


Benzer Firmalar