Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » İÇEL Tarım » ORGUB ORGANİK GÜBRE KÜKÜRT

ORGUB ORGANİK GÜBRE KÜKÜRT


karaduvar mh 65117 sk no:43/a mersin

Telefon1: 0 324 235 6 235

Telefon2: 0.532.698 56 00

Fax: 0324 234 34 99

Web: orgub.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ırak-iran-k.k.t.c-suriye

firmamız mersinde ikamet etmektedir. 6 adet katı organik gübremiz ve kükürtümüz mevcuttur. organik gübreler 3 adedi leonardit kökenli 2 adedi bitkisel kökenlidir. naturel black katı haldeki işlenmiş leonardittir. goldmin % 25 ekstra kükürt katkılıdır ve kireci ph ı tuzu çözmekte cok etkilidir. goldmax % 35 kükürtlüdür goldmine göre etkisi daha fazladır. multi organik ürünü türkiyede ilk ve tektir içeriği organik madde % 84 , humik+ fulvik asit toplamı % 74, organik azot 2.65, toplam azot 2.84, fosfor 1, suda eriyen potas % 2.5 . her türlü toprakta sebzede,fidede,tarla ve meyve agaclarında, peyzajda,çimde rahatlıkla kullanılabilir. içerisindeki organik npk cok etkilidr ve 9 değerlerindedir. kükür toz ve granül mevcuttur. ambalajlar 1-2-5-10-25 kg dur.POTASMİN K %30 POTAS İCERİKLİDİR VE TAMAMEN ORGANİK POTASTIR.2010 ürünü magnezyum sülfat-cinko sülfat-bor


Ürün ve Hizmetler


1 kg kükürt
1kg toz veya granül kükürt . toprak ph sını cözmekte cok etkili bir üründür.
2 kg kükürt
2 kg toz veya granül kükürt . toprak ph sını cözmekte cok etkili bir üründür.
5 kg kükürt
5 kg toz veya granül kükürt . toprak ph sını cözmekte cok etkili bir üründür.
GOLDMİN
ÜRÜNÜMÜZ ORGANİK MADDE-HUMİK FULVİK ASİT -POMZA VE ARTI TAKVİYE % 25 KÜKÜRT KATKILIDIR. TOPRAKTA BULUNAN PH VE KİREC SORUNUNU TAMAMEN ORTADAN KALDIRARAK TOPRAKTA BAGIL HALDE BULUNAN FOSFOR VE POTASI HAREKETLİ HALE GECİRİR. TOPRAK ISISISINI ARTTIRIR. SULAMA ARALARINI UZATIR. ÜRÜNÜNÜZÜN DAHA KALİTELİ VE % 20 VERİM ARTIŞINA YARDIMCI OLUR.
10 kg kükürt
10 kg toz veya granül kükürt . toprak ph sını cözmekte cok etkili bir üründür.
25 kg kükürt
25 kg toz veya granül kükürt . toprak ph sını cözmekte cok etkili bir üründür.
potasmin k
ürün tamamen doğan organik orjinli olup içerisinde % 35 organik potas ve % 45 organik kükürt mevcuttur. suda tamamen eriyebilir. toz ve pelet şeklinde mevcuttur.
ORGANİK GÜBRE ÇEŞİTLERİMİZ TOZ-PELET VE GRANÜL OLARAK 25 KG AMLALAJLARLA 3 GRUP ALTINDA TOPLANMIŞTIR. ÖZELLİKLE PH-KİREÇ-TUZLULUK DÜŞÜRMEK VE ORGANİK MADDE ORANINI ARTIRMAK AMACIYLA TÜM ÜRÜNLERDE KÜKÜRT VE DEMİR SÜLFAT KULLANILMAKTADIR. KÜKÜRT ÇEŞİTİMİZ TOZ VE GRANÜL OLARAK 2 YE AYRILMAKTADIR.BİLİNDİĞİ ÜZERE PH VE KİRECİ DÜŞÜRMENİN EN ETKİLİ YÖNTEMİ KÜKÜRTTÜR.DEMİR SÜLFAT ÖZELLİKLE SERT ÇEKİRDEKLİ ÜRÜNLER İCİN OLMAZSA OLMAZLARDANDIR VE TOPRAGIMIZIN BOL MİKTARDA DEMİR EKSİLİĞİ VARDIR.

#ORGANİK GÜBRE #KÜKÜRT #DEMİR SÜLFAT #GUBRE #TARIM


Benzer Firmalar