Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Armada Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Universite Mah. Firuzköy Bulvarı No: 47 Avcılar İstanbul

Telefon1: 02126945882

Telefon2:

Fax: 02125917554

Web: armadametal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1972
Çalışan Sayısı:150 (Yönetici:7 | Memur:15 | İşçi:128
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Armada Metal 1972 yılında tencereleri, tavaları farklılaştıranın aksesuarları olduğu iddiasıyla tencere sap, kulp ve kapak imalatına başlamıştır. Kısa sürede dünya devi tencere üreticileriyle biraraya gelmesinde kalite, zamanında teslimat ve iyi iletişim konusunda gösterilen hassasiyetin çok büyük etkisi olmuştur.

Günümüzde geliştirerek ve genişleterek sürdürdüğü çalışmalarında en güvendiği özelliği tecrübeli, dinamik, araştırmacı kadrosudur. Armada Metal kadrosuyla kaliteyi arttirici, esnek ve hızlı üretimi sağlayacak teknoloji ve yöntemleri tüm dünyada arastirarak müsterilerinin hizmetine sunmayi amaç edinmistir.

“Biz Hallederiz” sloganıyla yola çıktığı ve bugüne kadar dünya devi tencere üreticilerine verdiği kusursuz hizmetle pazarda farklılaşan Armada Metal esnek ve katma değerli iş ortağı anlayışıyla Türkiye’de sözde değil özde müşteri odaklı üretimin öncülerinden olmayı başarmıştır.

Armada Metal iş yapma felsefesi gereği müşterileriyle iletişimi çok önemsemektedir. Bu iletişim uzman kadrolar tarafından yurt dışı müşterilerinin ana dillerinde gerçekleştirilip müşteri ihtiyaçlarının eksiksiz ve hızlı bir şekilde analiz edilmesi sağlanmaktadır. Bu hassasiyet sayesinde müşterilerin algısında “Armada Metal halleder” algısı oluşmaktadır.

Armada Metal sizin projelerinizi, fikirlerinizi sizi iyi dinleyerek, zamanında ve istediğiniz kalitede oluşturabilmek adına tecrübeli, dinamik ve araştırmacı kadrosuyla çalışmalarına devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

metal, sap, kalıp, tencere, tencere sapı, tava sapı, yağlama elemanları, gresörlük

#metal sap #kalıp tencere #tencere sapı #tava sapı #yağlama elemanları


Benzer Firmalar