Anasayfa » Seramik » Cam ve Seramik Sanayi » İSTANBUL Seramik » Ak Teknik Makina San.ve Tic. A.Ş.

Ak Teknik Makina San.ve Tic. A.Ş.


Perpa Ticaret Merkezi B blok Kat:8 no:920 Okmeydanı/İstanbul

Telefon1: 0212 222 02 31

Telefon2: 0212 222 17 21

Fax: 0212 222 02 32

Web: www.akteknik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İHRACAT

Ak Teknik Makina, alüminyum fayans seramik profili (fayans çıtası) halı ve parke profili konularında gerek yurt içinde ve gerekse de yurt dışında dağıtım faaliyeti sürdürmektedir.

Alüminyum seramik köşe ve laminant parke ve halı profillerimiz yurt içinde yapı marketlerine, seramik satış mağazalarına ve inşaat şirketlerine arz edilmekte, yurt dışında ise yirmiden fazla ülkede seramik uygulayıcılarının kullanımına sunulmaktadır.

Alüminyum seramik, parke ve halı döşeme profillerimizin farklı yüzey ve boyları mevcuttur.

Fayans seramik köşe profili (fayans çıtası), iç köşe ve kot farkı profili, derz bordür ve dekorasyon profili,merdiven basamak ve burun profili, parke- halı- geçiş profili, süpürgelik profili
gibi profiller çeşidimiz içerisinde yeralmaktadır.

Hedefimiz müşterilerimizle karşılıklı güvene dayalı, uzun süreli ve verimli bir işbirliği oluşturabilmek ve ülkemiz işçisinin emeği ile üretilen alüminyum profillerin kalitesini ve güvenirliliğini yurt dışında da kanıtlamak ve kabul ettirmektir.

From Turkey Ak Teknik Makina offers a wide selection of aluminium ceramic tile trims along with laminate and carpet edging trims as well as aluminium window and door accessories.

The Round edge trim, inner corner, level reducers, decorative joints and listello tile trim,
stair nosing, step edging,tile to carpet transition profile, corner protector, squirting board are part of our range of aluminium profiles. All anodized bright, matt, chrome or gold effect and powder coated in RAL colours or laminated in various lengths.

Our aluminium tile edge trims,laminate and carpet edging trims and also the aluminium window and door accessories such as cremone bolts, level bolts, door handles, window handles,door and window hinges are exported to over 20 countries on four different continents.




Ürün ve Hizmetler


PVC `li Alüminyum Basamak profili
Aluminium stair nosing with PVC insert
Alüminyum seramik köşe profili
Alüminyum seramik dış köşe profili 8,5 mm 4186
Alüminyum fayans seramik köşe profili, fayans çıtası, alüminyum merdiven basamak profili, Halı geçiş profili, parke profili - Ceramic tile edge trim, laminate flooring and carpet edging trim

#Fayans seramik köşe profili #Fayans seramik çıtası #Halı geçiş eşik profili #Parke profili #Merdiven basamak profili


Benzer Firmalar