KENDİN YAP SAT HOBİ MERKEZİ


Mustafa Kaya Sokak No7 Göztepe KADIKÖY

Telefon1: 0216 565 35 72

Telefon2:

Fax: 0216 565 35 47

Web: www.hobiyapsat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hiç olmazsa bu yıl hayatıma yeni bir renk gelsin` diyorsanız sanat kursları sizin için ideal olabilir. Kurslara katılmak için yapmanız gereken, hangi sanata ne kadar ilgi duyduğunuzu belirlemek ve kayıt yaptırmak.
Çalışmalar usta sanatçılar eşliğinde yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

RESİM
Merkezimizde öncelikle katılımcının seviyesine göre temel desen eğitimi, kompozisyon ve renk bilgisi verildikten sonra isteğe bağlı olarak yağlıboya, suluboya, pastel boya, guaj boya gibi teknikler gösterilmektedir.
Gündelik hayatın karmaşasından kurtulup kendinize ait renklerle bir dünya yaratmanız için bu mekanı hazırladık.Çalışmalarda ele alınan konular katılımcının bireysel tercihleri doğrultusunda sürdürülmektedir.
Her yaştan resimle ilgilenen herkesi merkezimize bekliyoruz.
Hafta içi, hafta sonu ve gece programları bulunan resim çalışmalarımızda amaç amatör ya da profesyonel resim bilgisini atölye sistemi içerisinde uygulamaktır.
Cumartesi günleri ÇOCUKLARA ÖZEL programımız da bulunmaktadır.
Mevcut programlar dışında çalışmak arzusundaysanız 5 kişilik ön kayıt gerçekleştirdiğinizde istediğiniz gün ve saatte çalışma yapabilirsiniz.
Ayrıca katılımcılar yaptıkları çalışmaları sergileyebilir ve satabilirler.Bunun dışında istediğiniz özelliklerde yağlıboya tablo ve portre yaptırabilirsiniz.
Atölye ortamı bulamayan ressamlar gelin size yardımcı olalım.

EBRU
Çalışmalarımız Ebru Sanatının en önemli isimlerinden HİKMET BARUTÇUGİL danışmanlığında Selat Metin yönetiminde bir ebru atölyesi için yeterli olanaklara sahip mekanımızda yapılmaktadır.
Ebru Çalışmalarımız iki kur olarak planlanmış olup her kur 16 hafta(4 ay) devam eder.Temel egitim olarak adlandırılan ilk kurda boya hazırlamaktan çiçek yapımına kadar gerekli tüm temel bilgiler verilmektedir.
İkinci kur ise bazı hassas temel bilgilerin tekrarından sonra çiçek yapımı ağırlıklı olarak devam edecek ve yine 16 hafta sürecektir.
NAKIŞ
Günlük hayatın her karesine uygulanabilen kurdele nakışı ile bir hobi edinirken emeğinizi sanata dönüştürebilirsiniz.Kurdele nakışı kullanım alanı çok geniş, işlemesi çok zevkli, kolay fakat özen isteyen bir sanat dalıdır..

Yaratıcılığınızı sonuna kadar kullanma imkanına sahip olacağınız bu tekniğin sınırsız kullanım alanı vardır.

Dekoratif amaçlı yaptığınız çiçekleri örtü, havlu, yastık, peçete gibi eşyalarınızı renklendirerek eşyalarınıza yepyeni bir görüntü kazandırabilirsiniz.

Ayrıca kıyafetlerinizi de süslemek için renk renk kurdelerle yaptığınız işlemeleri kullanabilirsiniz




#Resim Ebru #Hobi Sanat #Kurs Nakış #Sanat Çalışma #Ebru Sanatı


Benzer Firmalar