Karadeniz Sauna


Adres: Sanayi Mah.Barbaros Hayrettin Paşa Cd.Söğüt Sok. No:4 Güngören / İstanbul / TÜRKİYE

Telefon1: 0212 507 25 39

Telefon2:

Fax: 0212 507 25 39

Web: www.karadenizsauna.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA
Türkiye` de sauna sektörünün en iyi ve köklü firmalarından biri olan Karadeniz Sauna İstanbul` da yerleşik olup alanındaki 16 yıllık tecrübesi, üstün müşteri memnuniyeti ve geniş ürün yelpazesiyle 1992 yılından itibaren sauna sektöründe faliyet göstermeye başlamıştır.
Karadeniz Sauna imalatçı firma kimliğini kuruluşundan bu güne kadar korumuş olup saunanın teklif ve projelendirme aşamasından müşteriye çalışır durumda teslim edilmesini tamamen kendi bünyesinde gerçekleştiren Türkiye` deki sayılı sauna üreticileri arasında yer almaktadır. Karadeniz Sauna müşterilerine evlerinin uygun bir yerine 1 gün gibi kısa bir sürede kaliteli ve kullanışlı bir sauna yaptırma imkanı sunmakla birlikte Türkiye` de saunanın her evde olması gereken bir sağlık gereci olduğunu belirtmekte ve bu konuda bilgilendirici çalışmalarda bulunmaktadır.
Karadeniz Sauna uygun fiyat politikası, kaliteliteden ödün vermeyen bir üretim aşaması ve satış sonrası hizmet garantisiyle müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Kuruluşundan bu yana alanında bir çok başarılı projeye imza atmış olan firma, bu günde çalışmalarını sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Sauna üretimi : Karadeniz Sauna sektöründeki 16 yıllık tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermektedir. Türkiye`nin her neresinde olursa olsun ölçülendirme ve proje aşamasından saunanın müşteriye çalışır durumda teslim edilmesini bir hafta içerisinde yapan sektöründeki sayılı firmalardan biridir. Karadeniz Sauna müşterilerine kendi saunalarını istedikleri gibi dekore etme imkanını sunmaktadır. Saunada kullanılan ağaç türlerinden oturma panellerinin şekline , kulanılan sauna sobası ve kapı modeline kadar , herşey daha üretim aşamasındayken müşterinin isteklerine göre belirlenmektedir.

Buhar odası üretimi : Buhar odaları saunanın eşsiz ve vazgecilmez tamamlacılarıdır. Her ne kadar kullanım şekilleri vede üretim aşamaları farklı olsada faydaları hemen hemen aynıdır.Vücuda enerji ile buhar verirler, buharın etkisiyle deri gözenekleri gevşer ve temizlenir.Sıcaklık buhar banyolarında genellikle 45C, saunalarda 90C civarındadır.Nizpi nem buhar banyolarında %100`ün üzerinde, saunalarda ise genellikle %8 civarındadır .Buhar banyosu ve saunanın etkisi aynıdır. Kan dolaşımını hızlandırır, toksin maddeleri vücuttan atar.

Sauna sıcaklığı buhar banyolarından daha fazladır.Buhar banyolarındaki koku sistemi daha etkilidir. buhar banyolarında oturabilirsiniz, saunalarda ise hem oturup hemde uzanabilirsiniz. Saunada yüksek sıcaklık ve düşük nem oranı bulunur. Buhar odasında ise nispeten düşük sıcaklık vardır ve nem oranı %100`ün üzerindedir.Burada hangisinin tercih edileceği müşterinin seçimine bağlıdır. Karadeniz Sauna müşterilerine sauna ve buhar odası imalatı konusunda her türlü ölçülendirme , proje ve danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

#sauna sauna imalat sauna üretim #sauna üretimi #sauna #sauna imalat #sauna üretimi


Benzer Firmalar