Lima Endüstriyel Bilgisayar


Perpa B Blok Kat:11 No:1852 34384 Okmeydanı, İstanbul

Telefon1: (212) 3200260

Telefon2:

Fax: (212) 3200270

Web: www.lima.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Lima Endüstriyel Bilgisayar; endüstriyel bilişim, iletişim ve otomasyon ürünlerinin dağıtımı ve üretimini yapmaktadır. Fabrika ve makine otomasyonu, ulaşım, telekomünikasyon, bina otomasyonu, enerji, belediye ve savunma sanayi projelerine güvenilir çözümler teslim etmektedir. Advantech’in Ana distribütörüdür.IEI Technology, EVOC ve Basic Tiger SliconSystems ürünlerinin de dağıtımı yapmaktadır.

Teknik ekibi; endüstriyel bilgisayar, panel pc, endüstriyel switch ve otomasyon ürünleri konusunda deneyimlidir. Siparişe özel donanım ve yazılım geliştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız, Panel PC, endüstriyel bilgisayar, sinyal toplama, endüstriyel iletişim ve otomasyon çözümleri gibi çok kullanışlı ve sağlam endüstriyel ürünler sunuyor. Ürünler içinde; dijital ve analog G-Ç modülleri, PAC, servo motor çözümleri ve mikrodenetleyiciler yer alıyor. Satılan markalar arasında Advantech, IEI Technology, EVOC ve Basic Tiger yer alıyor.

#Endüstriyel Bilgisayar, Panel PC #sinyal toplama, endüstriyel iletişim #dijital ve analog G-Ç modülleri #Advantech, IEI Technology #servo motor,mikrodenetleyiciler


Benzer Firmalar