Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İZMİR Danışmanlık hizmetleri » Aegean Education Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı

Aegean Education Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı


Kıbrıs Şehitleri Cd No:76 k:3 D:301 Alsancak İzmir

Telefon1: 02324224414

Telefon2: 05325103042

Fax: 02324224410

Web: www.aegeaneducation.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Var

`Aegean Education` Türkiye`de verilen yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmeti kalitesini arttırmayı, İngiltere, Amerika, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Malta, Almanya, İtalya, İspanya, Güney Afrika ve İsviçre`de eğitim almak isteyen kişilere, kariyer hedefleri doğrultusunda, bütçelerine en uygun olabilecek okulları ve programları önererek problem yaşamadan doğru adreslere gitmelerini ve hizmet devamlılığını amaçlayan profesyonel bir Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı şirketidir.

Aegean Education, öğrencilerine geniş bir perspektifte hizmet vermektedir. Başvurularını gerçekleştirecek öğrencilerimizin ülke, okul ve program seçimini, hedefleri doğrultusunda tespit ettikten sonra, kayıtlarının yapılması, konaklama organizasyonu, sağlık sigortası, ineceği havaalanında okul tarafından karşılanıp konaklayacağı adrese kadar götürülmesi ve uçak rezervasyonlarının yapılması hizmetlerini ücretsiz olarak vermektedir.

Vize aşamasında; vize başvurusu için gerekli evrakların hazırlanması, vize başvurusunun yapılması hakkında ayrıntılı olarak bilgi sunulması örencilerine sunduğu ücretsiz hizmetler arasındadır.

Aegean Education danışmanları; öğrencilerine yurtdışında bulundukları süre boyunca destek vermeyi ve kendilerinden talep edildiği sürece tüm ihtiyaç ve sorunları ile ilgilenmeyi temel prensip edinmişlerdir.

Yurtdışındaki bir çok saygın dil okulu ve üniversitenin Türkiye temsilciliğini yürütmekte olan Aegean Education, eğitim danışmanlarının yurtdışı eğitimi almış olmalarına ve eğitim sektöründen gelmelerine özellikle dikkat etmektedir.

Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (montaigne)

İzin verin danışman kadromuz ile doğru hedeflere ulaşmanızda rehber olalım.

Tadacağınız mutluluğu paylaşmak dileğiyle

Aegean Education Ailesi


Ürün ve Hizmetler

Yurt Dışı Eğitim, Eğitim, Vize, Turist Vize, Pelin Oğuz, İngiltere, Almanaya, Amerika, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, İtalya, İsviçre, Malta, Genel İngilizce, Sınav İngilizce, Danışmanlık, Hizmet

#Yurt Dışı #Eğtim İngiltere #Eğitim Amerika #Eğitim Kanada #Turist Vize


Benzer Firmalar