özel branda


İstasyon mah. İstasyon cad. 1401 sok no:2 Gebze-KOCAELİ

Telefon1: 0262 655 35 26

Telefon2: 0 532 714 23 04

Fax: 0262 655 35 26

Web: www.ozelbranda.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖZEL BRANDA olarak branda sektöründe her zaman ilklere imza atıyoruz. Sizin talepleriniz doğrultusunda, vermiş olduğunuz ölçülerle istediğiniz Çadır - Branda ve Tente modelini tasarlıyoruz. Sağlam, kaliteli ve Türkiye standartlarının üstünde işçilik ve piyasanın altında fiyatlarımızla siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız.
ÖZEL BRANDA, sektördeki yenilikleri takip ederek hergün kendini yenileyen ve en iyi hizmeti sizlere sunma gayretlerini sürdürmektedir. Türkiye`de branda denilince akla gelen ilk firma olan ÖZEL Branda tasarımları, modelleri ve hizmet kalitesiyle sektöründe öncü olmayı, izlenen olmayı sürdürecektir.
Bizler, çadır ve branda sektöründe kendisiyle yarışan bir kuruluş olmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Müşterilerimizin hizmetin en iyisine layık oldukları ilkesi doğrultusunda, bulunduğumuz yeri bize layık gören müşterilerimize teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler

kamyon branda ve tente, kamyonet tenteler, otometik branda kapı sistemleri, forklift kabin brandalar, Mafsallı ve körük tenteler, kayar çatı ve perde sistemleri, saha muhafaza brandaları, özel branda taahüt işleri, tır ve özel branda

# # # # #


Benzer Firmalar