Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Elektronik » Yalabık Mühendislik Elektronik Teknolojileri Tic. ve San. Ltd. Şti

Yalabık Mühendislik Elektronik Teknolojileri Tic. ve San. Ltd. Şti


ODTU TEKNOKENT KOSGEB TEKMER NO:305

Telefon1: +90 312 210 1300 - 305

Telefon2:

Fax: +90 312 210 1309

Web: www.yalabikmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yalabık Mühendislik 2008 yılında kurulmuş, innovasyon ve yenilik üzerine araştıma geliştirme yapan bir kuruluştur.

Firma ortakları elektronik tasarım, optik tasarım, malzeme işleme ve yönetim konularında tecrübelidir. Firma optik ve elektronik tasarım üzerine yoğunlaşan projeler üzerinde çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


CO2 Lazeri
Geliştirilen CO2 Lazerleri lazer gazı sarfiyatı olmayan (sealed), RF sürücülü, dalgakılavuzu lazerdir. Lazer ışın gücü olarak 30W, 60W, 100W olmak üzere üç güç belirlenmiştir. Cihazların soğutulması için hava veya su soğutmalı seçenekler mevcuttur. Geliştirilen lazerler lazerli markalama ve lazerli kesim makinelerinde kullanılmak üzere geliştirilmektedir. Geliştirme faaliyetleri ülke kaynakları ile yapılmakta, cihaz içinde kullanılan malzemelerin çok büyük bir yüzdesi (%90) ülke kaynakları il
Firma bünyesinde 30W, 60W ve 100W CO2 lazerleri geliştirilmektedir. Lazerler gaz sarfiyatı olmayan (sealed), RF sürücülü lazerlerdir. Cihazlar için hava ve su soğutmalı seçenekler mevcuttur. Ürünler lazerli markalama ve lazerli kesim makineleri için geliştirilmektedir. 2009 yılının sonunda üretim çalışmalarının başlaması beklenmektedir.

Firma aynı zamanda elektronik ve optik tasarım konularında danışmanlık hizmeti vermektedir. Firma bünyesinde yapılan çalışmalar sonucu çıkan ara ürünler ve araştırma sonuçları da müşterilere hizmetimiz olarak sunulmaktadır.

Firmamız aynı zamanda
Özel amaçlı SMPS güç kaynakları,
Yüksek voltaj güç kaynakları (30kV`a kadar),
RF güç kaynakları (1kW`a kadar) ,
Optik tasarım ,
konularında müşterilerine profesyonel çözümler sunmaktadır.

#CO2 lazeri #Optik tasarım #Güç kaynakları #RF sürücüleri #Elektronik tasarım


Benzer Firmalar