Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » ATEŞ ETİKET BASKI SANAYİ

ATEŞ ETİKET BASKI SANAYİ


EVREN MAH.CEYLAN SOK.NO:34 GÜNEŞLİ

Telefon1: 0212-6517327

Telefon2:

Fax: 0212-6515877

Web: www.atesetiket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ateş Etiket Baskı Sanayi; 1999 yılından bu yana Tekstil sektöründe deneyimli kadrosu ile hizmet vermektedir. Ana iş kolu, Enjeksiyon (Kauçuk baskı) olan Firmamız; Özel tasarım, bir kaç işçiliğin gerekli olduğu Etiket ve aksesuar üretiminde de uzman olup yüksek kalite ve hızlı Termin ile müşterilerimize hizmet vermektedir.

Firmamız İstanbul/Güneşli bölgesinde 30 çalışan ile 1000 metrekare alanda hizmet vermektedir. Günümüzde tüm her şey de olduğu gibi tekstil sektöründe de ayakta kalıp iyi işler yapmanın takım çalışması ile olduğunun bilincinde olarak İş yapmaktayız.

Birlikte çalıştığımız firmaların çözüm ortağı olduğumuzu düşünerek tüm enerjimizi bu yönde kanalize etmekteyiz.

Marka bilinci günümüzde kullanılan Etiket Baskı ve Aksesuarlar ile insanların hafızalarına kazındığı için, markanın korunması ve taklit edilmemesi ilk önceliklerimizdendir.

Spor giyim, Jeans giyim, Erkek ve Kadın Dış giyim, İç giyim, Promosyon ürünleri vs…. Çalıştığımız ve hizmet verdiğimiz alanlardır.



Ürün portföyümüz; Her türlü Sallantı Etiket (Karton, bez, dokuma…) Dokuma etiketler,Deri ve suni Deri uygulamaları,Serigraf uygulamaları,Plastik etiketler, Enjeksiyon (Kauçuk) Baskı uygulamaları, Özel kesimli etiket uygulamaları vs….



Çalıştığımız Bazı Markalar; Esprit, Zara, Adidas, Puma, Greystone, S.Oliver, Bikkembergs, Umbro, Galatasaray, Fenerbahçe, Converse, Cecil, Kenvelo, Motor Jeans,Armani,Tusse Woman, Jules, Mexx, Extory, Deputamadre, Colins, Damat, ….vs.



Birlikte çalışmak dileğiyle,







YILMAZ ATEŞ

info@atesetiket.com

0532 - 452 29 95

0212 – 651 58 77

651 73 27





Ürün ve Hizmetler

Her türlü Sallantı Etiket (Karton, bez, dokuma…) Dokuma etiketler, Deri ve suni Deri uygulamaları, Serigraf uygulamaları, Plastik etiketler, Enjeksiyon (Kauçuk) Baskı uygulamaları, Özel kesimli etiket uygulamaları vs….

#ENJEKSİYON,KAUÇUK #ETİKET,BASKI #KARTON,BEZ #PLASTİK ETİKET #PROMOSYON


Benzer Firmalar