İSBET BETON BORU


Merkez Mah. Çeşme Cad. Akçay Sok. No:6 Orhanlı - Tuzla İstanbul

Telefon1: 02163944570

Telefon2: 03128652207

Fax: 02163944362

Web: www.isbet.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İSTANBUL ve ANKARA'DA BETON BORU, BETONARME BORU, KÜNK, BÜZ BORU, SÜRME BORU, BETON BACA-MENHOL, MUAYENE BACASI, PARSEL BACASI, ROGAR, BETON BİLEZİK, KUTU MENFEZ, BETON BARİYER üretim fabrikaları ile TÜRKİYE GENELİNE hizmet eden ALTYAPI UZMANI İSBET'in, üstün dayanım ve fiyat/performans verimiyle ürettiği buhar kürlü beton - betonarme borular ve ek parçaları ile geleceğin altyapılarını inşa edin. Eskiden künk, büz, büz boru, boru büz gibi yaygın isimlerle anılan ürünler artık bir sanayi üretimi olarak beton boru adı altında piyasaya arz olunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


BETON-BETONARME BORULAR - www.isbet.com.tr
- Ø 150 mm ile Ø 600 mm ARASI ÇAPLARDA BETON BORULAR - Ø 800 mm ile Ø 2400 mm ARASI ÇAPLARDA BETONARME BORULAR ÜRETMEKTEYİZ BORULARIMIZ VE EK PARÇALARI TSE BELGELİ, BUHAR KÜRLÜ OLARAK İMAL EDİLMEKTEDİR. DETAYLI BİLGİ İÇİN www.isbet.com.tr ADRESİMİZİ ZİYARET EDİNİZ.
BETON BARİYER - www.isbet.com.tr
2,00 mt BOYUNDA, ALT GENİŞLİĞİ 72 cm, ÜST GENİŞLİĞİ 22 cm, YÜKSEKLİĞİ 90 cm ve AĞIRLIĞI 1650 KG OLAN BETON BARİYERLERLE GÜVENLİĞİNİZİ ÜST SEVİYEDE KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. DETAYLI BİLGİ İÇİN www.isbet.com.tr ADRESİMİZİ ZİYARET EDİNİZ.
MENHOL - BACA ELEMANLARI - ROGAR - www.isbet.com.tr
TSE BELGELİ VE BUHAR KÜRLÜ OLARAK, TOKİ VE İLLER BANKASI ONAYLI ANKARA VE İSTANBUL FABRİKALARIMIZDA MUHTELİF ÇAPTA MUAYENE VE PARSEL BACALARI, TELEKOM MENHOLLERİ, IZGARA MENHOLLERİ ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ. DETAYLI BİLGİ İÇİN www.isbet.com.tr ADRESİMİZİ ZİYARET EDİNİZ.
KUTU MENFEZ - www.isbet.com.tr
1000 mm x 1000 mm İÇ ÖLÇÜLERİNDE, 2,00 mt BOYUNDA TSE BELGELİ VE BUHAR KÜRLÜ KUTU MENFEZ ÜRETMEKTEYİZ. DETAYLI BİLGİ İÇİN www.isbet.com.tr ADRESİMİZİ ZİYARET EDİNİZ.
SÜRME ( İTME ) BORULAR - www.isbet.com.tr
MUHTELİF ÇAPLARDA YATAY GEÇİŞLER İÇİN SÜRME BORULAR ÜRETMEKTEYİZ. DETAYLI BİLGİ İÇİN www.isbet.com.tr ADRESİMİZİ ZİYARET EDİNİZ.
Beton Boru, Betonarme Boru, BACA ELEMANLARI, Menholler, C ELEMANLARI, SÜRME BORU, Altyapı, kanalizasyon, ihale, yağmursuyu, beton bariyer, kutu menfez, bordür, karo, entegre contalı boru

# # # # #


Benzer Firmalar