özsay rovelsan


zafer san adı belli sk no 13

Telefon1: 03322497220

Telefon2:

Fax: 03322492748

Web: www.ozsayrovelsan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:3 | Memur:1 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1980 yılında kurulmuş olup Hidrolik , Dorse Ekipmanları ve Derin Kuyu Yedek Parçalarını ISO 9001:2000 kalite ilke ve standartlarına uygun olarak ve bunu bilgisayarlı destekli tasarımla birleştirerek üretimine devam etmektedir.

Tüm proses ve hizmet kalitesini geliştirerek, uyguladığı tüm süreçlerde sürekli iyileştirme sağlayacak; Müşteri beklentilerini her şeyin üzerinde tutarak, müşteri tarafından tanımlanan şartları tüm faaliyetlerin yürütülmesi sırasında gerçekleştirecektir.

Firmamız ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile sürekli iyileştirme ve gelişmeyi hedeflemiş, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet vermeye odaklanmıştır. Bu nedenle uygunsuzlukların yerinde tespit edilerek ortadan kaldırılması sürekli iyileşmenin sağlanması nedeni ile düzeltici/önleyici faaliyetlerin uygulanması önem teşkil etmektedir.

‘’İşimiz kalite, hedefimiz memnuniyetinizdir.’’


Ürün ve Hizmetler

DORSE EKİPMANLAR HİDROLİK EKİPMANLARIOTO YEDEK PARCA İMALATI TAPLET MAKİNA VE KALIP İMALARTIDERİN KUYU YADEK PARCA İMALATICNC İMALATIKİNGK PİMİKONTEYNİR KİLİTİDORSE TABLA YEDEK PARCA İMALATI

#DORSE EKİPMANLARI #HİDROLİK EKİPMANLARI #DERİN KUYU EKİPMANLARI #HİLAL AYI #


Benzer Firmalar