Vesfa Harman Tuğla


Çevre yolu bulvarı No:201

Telefon1: 0364 224 15 04

Telefon2:

Fax: 0364 224 15 04

Web: www.vesfaharmantuğla.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Vesfa Harman Tuğla

Vesfa harman tuğla 1976 tarihinde kurulmuş çağın gereksinimlerine göre Osmanlı dan gelen geleneklerinden vazgeçmeden üretimine büyük bir önemle devam etmektedir.Ürünler tamamen geleneksel yöntemlerle el işçiliği ile istenilen şekil ve boyutlarda üretilip mukavemet ve estetiğinden taviz verilmemektedir. Makine grubu ile ancak delikli olarak üretilebilen harman tuğlaların aksine içleri tamamen dolu üretilen harman tuğlalar daha stabil özellikler göstermektedir. Üretimi’ni yapmış olduğumuz harman tuğlalarımızı isteğe göre paletli ya da döküm olarak müşterilerimize ulaştırılmaktadır. Ürettiğimiz harman tuğlaların yüksek ısıya dayanımından dolayı tuğla-kiremit üretimimde kullanılan hoffman ve tünel fırınlarında, ekmek fırınları, şömineler gibi yüksek ısılara maruz kalan bölgelerin yapımında kullanılmaktadır. aynı zamanda dayanımından dolayı yer altı kablolarının döşenmesinde, demir yolları yapımında, tarihi yerlerin tadilatında, zemin güçlendirilmesinde ve binanın tabanında çıkan sudan binanın zemininin etkilenmemesi için sulu zeminlerde de ihtiyaç duyularak kullanılmaktadır.

Firma olarak en büyük kazancımızın müşterilerimizin memnuniyeti olduğunu savunarak uygun fiyata kaliteli ürünler üretmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Vizyonumuz;Vesfa Harman Tuğla olarak Restorasyon , Dekorasyon, Yer Altı Kablo Döşemesi, Hoffman Fırın, Tünel Fırın, Ekmek Fırın ve Şömine yapım sektöründe pazarda aranılan ve tercih edilen kuruluşlardan biri olmaktır . Misyonumuz;Vesfa Harman Tuğla olarak Restorasyon , Dekarasyon, Yer Altı Kablo Döşemesi, Hoffman Fırın, Tünel Fırın, Ekmek Fırın ve Şömine yapım sektöründe kalite ve ürün yelpazemizi daha da geliştirerek, çalışanlarımıza, müşterilerimize ve ülkemize katma değer yaratmak.

#harman tuğla #restorasyon tuğlası #lime kemer #takoz tuğla #kilit tuğla


Benzer Firmalar