Anasayfa » Turizm » ANKARA Turizm » SİLYON SAĞLIK GIDA GÜVENLİK TURİZM TEKSTİL LTD.

SİLYON SAĞLIK GIDA GÜVENLİK TURİZM TEKSTİL LTD.


İVOGSAN ÖZİŞ SAN SİTESİ 739 SOK. NO:30 YENİMAHALLE

Telefon1: 03123940026

Telefon2:

Fax: 03123940027

Web: www.silyonbuklet.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz; 2002 yılından bu yana Sağlık, Gıda, İş Güvenliği, Turizm ve Tekstil sektörlerinde, Kamu ve Özel kuruluşlara mal ve hizmet vermektedir.

2007 Yılından itibaren; Otel, misafirhane ve hastanelerde kullanılan Buklet ve promosyon sarf malzemelerinin (disposible terlik, sabun, şampuan, banyo- diş- traş- dikiş setleri, kibrit, ayakkabı temizlik ürünleri, kulak pamuğu vb.) imalatı yapan bir atölyeyi bünyesine katarak, Firmamız misyonu doğrultusunda daha sağlıklı ve kaliteli ürünlerin imalat ve toptan satışına başlamıştır.

Sitemiz sayfalarında sunulduğu üzere, Medikal ve Laboratuar malzeme ve cihazları, İş Güvenliği malzeme ve ekipmanları, Tekstil Laboratuarı cihaz ve sarf malzemesi vb. sektörlerdeki malzeme tedariki ve satışında konusunda uzman, güvenilir yerli ve yabancı firmalarla işbirliği içerisinde çalışıyoruz.

AMACIMIZ; Taleplerinizi en kaliteli şekilde, en uygun fiyatlarla ve en hızlı biçimde karşılamaktır.

Saygılarımızla.


Ürün ve Hizmetler

Otel buklet malzemeleri, tek kullanımlık havlu ve elyaf terlikler, şişeli kozmetik ürünleri, ayakkabı temizlik ürünleri, promosyon ve tanıtım malzeme imalatı, serigrafik baskı hizmetleri, plastik çanta ve poşet yapımı, plastik vakum yapımı, genel ve tekstil laboratuar cihaz ve sarf malzemeleri satışı, transport swap, besiyeri bayiliği.

#OTEL BUKLET #PROMOSYON TANITIM #İMALAT TERLİK #KOZMETİK #LABORATUVAR


Benzer Firmalar