Köfte & Köfte


Ankara Cad. No: 114 Sirkeci

Telefon1: 212 5119988

Telefon2: 212 5197515

Fax: 212 5220955

Web: www.koftevekofte.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1958
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda

Müessesemiz hizmet hayatına 1958 yılında ``Namlı Rumeli Köftecisi`` adı altında yine şu anda hizmet vermekte olduğu 4 katlı kendi binasında başlamıştır.

Yeniden yapılanma sürecimiz içerisinde bir müddet ara verdiğimiz Gıda Sektöründeki hizmetimize, gelecekteki şubeleşme hedefimiz ve menümüze ilave etmiş olduğumuz bir çok köfte çeşidimiz ile daha çok örtüşeceğine inandığımız çağdaş ve modern bir isim olan ``Köfte & Köfte`` markası altında devam etme kararı aldık.

Hedefimiz, geçmişten günümüze taşımış olduğumuz lezzet ve kalite geleneğimizi ``Köfte & Köfte`` markası altında ``En iyi Reklam Memnun Olmuş Müşteridir`` felsefemiz ile bütünleştirerek çok daha geniş kitleler ile tanıştırabilmektir.

Her türlü görüş ve önerilerinize açık olan müessesemizde, kendimizi sürekli geliştirebilmek ve sizlere en iyi hizmeti verebilmek adına hakkımızdaki her türlü görüş ve önerilerinizi beklemekteyiz.

Saygılarımızla,


Ürün ve Hizmetler


Köfte Menü
Menü içeriği; Bir porsiyon Izgara Köfte Seçmeli (Piyaz yada Salata) Seçmeli (Çorba yada Helva) Seçmeli (Cocacola yada Ayran)
Günlük kendi imalatımız olan ızgara köfte çeşitleri, rumeli köftesi, acılı kasap köfte, kaşarlı köfte, sucuk köfte, tavuk köfte, kuzu şiş, tavuk şiş, günlük süzme mercimek çorbası, günlük nefis ılık irmik helvası, dondurmalı irmik helvası...

#köfte ızgara köfte #meşhur köfteci #helva nefis irmik helvası #restaurant lokanta lezzet #çorba tatlı meşrubat cola


Benzer Firmalar