Seven Ormancılık Bürosu


Çekmeköy/İSTANBUL

Telefon1: 0530 694 50 80

Telefon2:

Fax:

Web: www.ormancilikburosu.azbuz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Büromuz maden firmalarının orman idaresinden alacağı her türlü izin projelerinin hazırlanması ve takibini yapmaktadır. Deneyimli teknik elemanlarımızla aynı zamanda danışmanlık hizmeti de vermektedir. Projeleriniz Netcad ile profesyonelce hazırlanmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Bu kapsamda Türkiye genelinde Orman izinleri , Rehabilitasyon Projeleri. Maden Ruhsatlarının alınması , Maden İşletme Projeleri , Maden Arama Faaliyet Raporları , ÇED raporları , Emisyon ve Deşarj İzin Dosyaları , Gayri Sıhhi Müessese (GSM) izinleri , Elektrik Projeleri ve uygulamaları , Peyzaj Projeleri ve uygulamaları , fidan ve mevsimlik çiçek temini , LPG Sorumlu Müdürlük , Kalite Belgeleri ve İş Güvenliği Hizmetleri , GPS ve Haritacılık hizmetlerini vermekteyiz. Bilindiği üzere ülkemiz topraklarının yaklaşık üçte biri orman arazisidir. Tabi mevcut duruma bakıldığı zaman bu oranı gözle görmemiz mümkün değildir. Çünkü orman sayılan alanların çoğunluğunu mera olarak kullanılan otlaklar , makilik alanlar yer yer ziraat olarak kullanılan ve ormancılıkta OT ile ifade edilen Orman Toprağı standardında bulunan alanlar oluşturmaktadır.Madencilik faaliyetleri çoğunlukla yer altı yer yer üzeye çıkan madenler üzerinde çalışma gerektirir. Ülke yüzölçümümüzün 1/3‘ünün orman olduğunu hatırlarsak madencilik faaliyetlerinin büyük çoğunluğunun orman arazilerinde gerçekleştiğini farketmemiz zaman almayacaktır.Maden işletmelerinin Orman sayılan alanlardan aldıkları izinlerin bir tanesi de Orman Bakanlığı’ndan aldıkları arazi kullanım hakkı iznidir. İşletmeciler gerekli başvurularını yaptıktan sonra çalışmak istedikleri saha orman ise o bölgede yetkili Orman Bölge Müdürlükleri’ne başvurularını yapar , izin talep ederler.5531 sayılı Orman Mühendisliği hakkında kanun çerçevesinde konusu geçen işi yapma yetkisi Serbest Ormancılık Bürolarının Yetkili Kurucuları’na verilmiştir. SEVEN Ormancılık Bürosu bu alanda etkin çalışmalarını sürdürmektedir.

# Ormancılık bürosu ağaçlandırma #özel ağaçlandırma madencilik #maden projesi orman mühendisi #rehabilite maden izin #ağaç röleve su isale hattı


Benzer Firmalar