usta ticaret


bayrampaşa

Telefon1: 0 532 436 04 45

Telefon2:

Fax: 0 212

Web: www.usta-tic.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:52 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 5 yıl önce faaliyete başlamış olup 1 tonluk presten 120 tonluk prese kadar 16 adet pres
Cns torna , telerezyon ve cns işlem merkezine sahiptir.Kalıp yapımı konusunda uzman kadro ve ekipmana sahip firmamızda en hassas toleranslı kalıplar kusursuz yapılmaktadır. portföyümüz ağırlıklı olarak mobilya ,dekorasyon , makina ve alüminyum sektörüne hizmet vermektedir , titiz çalışma ve kalite anlayışını esas tutan işletmemiz müşteri memnuniyetine özen göstermektedir.

Günümüz mobilya ve dekorasyon sektöründe kullanılmakta olan ray dolap(sürgü dolap), ray kapak (sürgü kapak), raylı kapak , sürgülü fortmanto ,sürgülü ayakkabılık , sürgülü alüminyum kapak sistemleri , raylı kapak sistemleri v.s. gibi adlandırılan ürün gruplarında kullanılmakta olan mekanizma ve tekerlek sistemlerinin imalatı ve satışı tarafımızdan yapılmaktadır. Tekerlek mekanizması, sürgü kapak mekanizması , ray dolap tekerlek mekanizması , sürgü sistem tekerleği gibi piyasada aranan bu ürünlerin sessiz , rahat ve atlama yapmadan çalışmasına dikkat edilmekte ve kalite kontrolsüz sevkiyat yapılmamaktadır.
Ürünlerimizin yapımı aşamasında kaliteli malzeme ve işçilik esas alınmıştır.tekerlek veya sürgü mekanizması kullanım yeri malzeme ağırlığı ve kapak ebatlarına göre çeşitli model ve ölçülerde sınıflandırılmıştır.ayrıca aluminyum kapak köşe saçları , köşe plastikleri ve cam fitili gibi tamamlayıcı aksesuarlarda bünyemizdemevcuttur.


Ürün ve Hizmetler

mekanizma ve tekerlek imalatı , kalıp imalatı , raydolap ve sürgü dolap tamamlayıcı aksesuarları , plastik köşe ve metak köşeler , çekmece boy kulpları , özel aksesuar imalatı

# # # # #


Benzer Firmalar