Anasayfa » Zücaciye » Cam ve Seramik Sanayi » İSTANBUL Zücaciye » MERCANLAR MUTFAK EŞYALARI LTD.ŞTİ.

MERCANLAR MUTFAK EŞYALARI LTD.ŞTİ.


MERKEZ:BEYSAN SANAYİ SİTESİ,DEREBOYU CADDESİ NO:12 HARAMİDERE-BÜYÜKÇEKMECE ŞUBE: İSTOÇ 53.YOL(1.ADA KARŞISI) ÖKSÜZOĞULLARI PLAZA NO: 6/45 MAHMUTBEY-BAĞCILAR

Telefon1: MERKEZ: +90 212 875 44 55

Telefon2: ŞUBE: +90 212 659 51 69

Fax: +90 212 876 67 42

Web: www.renga.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mercanlar’ ın kurucusu Metin ALBAYRAK, ilk deneyimlerini züccaciye toptan satışı yapan aile şirketinde kazandıktan sonra 1976 yılında kendi şirketini kurarak yoluna devam etti. Sektörde pek çok ilke imza attığı bu başarılı dönemin ardından 1994 yılında bir ortaklık neticesinde “Solmaz Mercan” firmasını kurdu.

Firma bünyesinde tasarımları kendilerine ait olan mutfak ürünleri; tuzluk, baharatlık, sürahi vb; üretmeye başladılar. Kısa zamanda iyi bir başarı sağlayan bu ortaklık misyonunu tamamlayarak 2006 yılında sonlandı.

Aynı yıl Metin ALBAYRAK yepyeni bir enerji ile idealleri ve heyecanları olan genç bir ekibi yanına alarak yoluna “MERCANLAR” olarak devam etmeye karar verdi.

Mercanlar’ ın hedefi kurulduğu günden bu yana; ‘sektörde en iyi olmak’ ‘tüketicilere en kalitelisini sunmak’ ve ‘sektöründe dünyanın sayılı şirketleri arasında yer almak ’… Bu hedefler doğrultusunda Mercanlar daima ileriye yönelik planlı ve zeki hamleler yaptı. Her kesime hitap eden geniş ürün yelpazesini ‘RENGA’ ve ‘TASSAR’ markaları altında müşterilerine sunarak kalite ve hizmet anlayışında yaptığı sürekli yeniliklerle sektörde tatlı bir rekabet ortamı yarattı. Ve bu rekabet ortamı içinde kendine güvenli, şeffaf ve eşitlikçi bir yer edinerek müşteri memnuniyeti esaslı ve Mercanlar’ a özgü tasarımlarıyla birçok yeniliğe imza attı.

Bugün Mercanlar rekabetini küresel arenada istikrarlı bir şekilde sürdürerek 70’i aşkın ülkede tüketicileriyle buluşuyor. Faaliyet gösterdiği ülkelerde pazar payı ve marka bilinirliğini her geçen gün arttırıyor. Yurt içi ve yurtdışındaki geniş dağıtım ağıyla tüketicisine ulaşıyor ve sektördeki konumunu güçlendiriyor.

Hem yurtiçinde, hem yurtdışında uyguladığı üretim ve pazarlama faaliyetlerini müşteri odaklı hizmet anlayışıyla gerçekleştiren Mercanlar, güçlü organizasyon yapısı ve ileri teknolojisi ile dünya çapında tanınan bir firmadır. Sahip olduğu vizyon ve misyon doğrultusunda aynı başarıları önümüzdeki yıllarda da sürdürmeye kararlı olan Mercanlar yeni yatırımlarıyla sektörde büyümeye devam edecektir. Çünkü “MERCANLAR” insana ve geleceğe inanıyor.



Ürün ve Hizmetler

mercanlar, cam plastik mutfak eşyaları, renga, tassar, kavanoz, sürahi, baharatlık, saklamakabı, yağlık, yagdanlık, şekerlik, tuzluk, sütlük, ahşap setler, ahşap mutfak eşyaları, mdf mutfak eşyaları, baharatlık setleri, su setleri, tepsi, havluluk, yağlık seti, sabunluk, limonluk, bardak, kupa bardak, reçellik, kahvaltılık, kuruyemişlik, tuzluk setleri, akrilik ürünler, salata kasesi, peçetelik, bardak altlığı, nihale, mumluk, aura, salata kaşığı, narenciye sıkacağı, swarovski, swarovski taşlı ürünler.....

#mutfak eşyaları #cam plastik #sürahi kavanoz #baharatlık tuzluk #saklama kabı


Benzer Firmalar