ÖZARMA AMBALAJ


1201 sok. no:11/2 Z10 Tesisat iş merkezi YENİŞEHİR

Telefon1: 0232 469 99 17-18

Telefon2: 0232 458 10 66

Fax: 0232 458 33 80

Web: www.ozarmaambalaj.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1999 yılında İbrahim Armağan tarafından İzmir`de kurulan Özarma Ambalaj bugün Türkiye genelinde satmış olduğu ambalaj makineleri ve malzemeleri,teknik destek,makine onarımları ve yenileme ile hatırı sayılır bir üne kavuşmuştur.


Kuruluş yılından itibaren ,Türkiyenin ihtiyaçları doğrultusunda,ambalaj sektöründeki gelişmeye paralel,bilgi ve birikimleri ortaya koyarak(teknik kapasite ve pazarlama) hizmete dayalı ticareti geliştirmeyi amaç edinmiştir.


Ambalaj sektörüne geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren özarma ambalaj ın ürün portföyünde,koli kapatma, bantlama, yapıştırma, zımbalama, shering ` leme streçleme, istifleme, taşıma ve kaydırma,vakumlama sistemleri bulunmakla birlikte bunlara ait yedek ile tamir bakım ve yenileme hizmetleri yer alıyor.


Özarma ambalaj müşteri memnuniyetini ön planda tutmakla birlikte,zamanında ve gecikmesiz çalışmalarla çözümler üreten,yapılan teknik desteklerle de makine satışları garanti süresi haricinde ek garanti süresi veren,sarf malzeme ve makine satışlarında peşin ve vadeli çalışmaları müşteri taleplerine göre makul düzeyde ayarlayabilen sektöründeki lider firmalardan biridir.


Ürün ve Hizmetler


#ambalaj makinaları #pvc shrink #çember bant # #


Benzer Firmalar