Ertanlar Bosh Mersin


cumhuriyet mah G.M.K bulvarı no:256/i

Telefon1: 03243292203

Telefon2: 03243292204

Fax: 03243292300

Web: www.boschertan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:6 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ertan Mağazaları, bünyesinde barındırdığı ankastre, elektronik ve beyaz eşya ürünleriyle A ve A+ grubu tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
1977 yılında kurulan firmamız, sektörde 32 yıllık deneyim ve profesyonel kadrosu ile ilk günkü heyecanla müşterilerine en iyi çözümü ve hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Elektronik ve Beyaz Eşya da sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olmanın vermiş olduğu güven ile en iyi hizmeti en kaliteli ürünleri siz müşterilerimize sunmaktayız.
Geleneksel çözümler yerine, farklı ve sıra dışı bir anlayışı benimseyerek her mekanda estetiği ve konforu sağlayan Ertan Mağazaları, Mersin`in en eski Beyaz Eşya mağazasıdır.
Ertan Ticaret’in perakende mağazacılık zincirini oluşturan Ertan mağazaları, kendine özgü havası, sıcak atmosferi, yüksek teknolojiyle donanımlı ürünleri ve konusunda uzman ekibiyle birlikte mağazacılıkta standartların üzerinde bir çizginin temsilcileri olup Mersin genelinde 4 mağaza ile hizmet vermektedir.
Bu mağazalar, 1985 yılında M. Akif Ersoy caddesinde, 1993 yılında Hastane caddesinde, 1996 yılında Soğuksu caddesinde ve son olarak 2008 yılında Mezitli de hizmete girmiştir.
Yenilenen pazarlama ve ticaret dünyasında, mağazalarımız bugüne kadar elde ettiği başarılara yenilerini eklemek için e-ticaret pazarında yer almaya karar vermiştir. Bosch ürünlerini, sizlere en uygun fiyat ve en iyi hizmet politikasıyla arz etmeyi kendine hedef edinmiştir.
Firmamızın ,değişmeyen tek olgunun değişim olduğu bilinciyle öncelikli şartı müşteri beklentilerini ürünlerinin kalitesiyle müşteriye zamanında teslimat yapma ve satış sonrası müşteri hizmetleri ile müşteri gözünde şüphe götürmez bir isim yapmayı ve bu durumu gelecekte sürekli olarak daha iyiye götürmeyi prensip edinmiştir.



Bosch Ertandan alınır...


Ürün ve Hizmetler

boschbuzdolabı boschçamaşır boschbulaşık boschankastre

#bosch ertan #ertan bosch #mersin ertan #ertan mersin #mersin bosch


Benzer Firmalar