ARLİFT MAKİNA


ikitelli/ist

Telefon1: 0533 2750466

Telefon2: 02126711921

Fax: 02126711924

Web: www.personelyukseltici.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



Skyjack, bir kanada markası olup personel yükseltici üretimi Guelph Ontario da 1986 yılında üretime başlamıştır. 1990 lardan itibaren makaslı platformlardan %30 Pazar payı elde ederek dünya lideri olmuştur. Getirmiş olduğu teknoloji ve güvenlik önceliği, endüsrtide trend belirliyeci haline gelerek standartlaşmıştır.

Geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine %100 çözüm sunma özelliğine sahiptir. Dizel, benzinli ve elektrikli, makaslı ve teleskopik platformlarda 6mt. den 17mt. ye kadar seçeneklerle ve 272 kg. dan 907 kg. kapasitelerle sunulmaktadır.

Arlift, Skyjack markası Türkiye distrübütörüdür


Ürün ve Hizmetler


ARLift kurumsal bilgileri...

ARLift Ltd, iş makineleri sektöründe 19 yıllık tecrübe ve profesyonel kadrosu ile hizmet vermektedir. Müşteri ihtiyaç ve beklentileri üzerine kurulmuş çalışma politikası ile kaliteli, ekonomik ve profesyonel çözümler üretmek, kurumsal prensiplerinin temelini oluşturmaktadır.

Hızla gelişen ve büyüyen Türk pazarına uygun distribütörlüklerini de olağanüstü titizliği ile seçmiştir. Temsilciliklerini yaptığı her marka kendi sektöründe lider konumdadır.

Dolayısı ile en yüksek standartlara, kaliteye ve geniş ürün yelpazesine sahip olup, en ekonomik seçeneklerle pazara sunulmuştur.

Satın alırken yada kiralarken, rekabetin çok yüksek olduğu bir ortamda, güvenilir ve aydınlatıcı özelliklere sahip bir ortağa daima ihtiyacınız olacaktır. Konusunda uzman kadromuz, ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri üretecek, en doğru seçimi yapabilmeniz için sizlere yardımcı olacaktır.

Personel yükseltici ürün portfoyü..

Personel yükseltici ürün portfoyü çok geniştir. Bu ürünleri platformlara göre sıralamak gerekirse Makaslı Platformlar: Mini & Konvansiyonel & Metrik, Mini Arazi Tipi 4x4, Büyük Arazi Tipi
Teleskopik Platformlar: Dizel - LPG, Elektrikliler, Boş Konteyner Taşıyıcılar, Teleskopik Taşıyıcılar
Eklemli Platformlar, Araç Üzerine Platformlar, Spider (örümcek) Platformlar



#personel #forklift #platform #yükseltici #personelyükseltici


Benzer Firmalar