Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » ANKARA Danışmanlık hizmetleri » BULGARİSTAN EĞİTİM DANIŞMANLIĞI Resmi Web Sitesi

BULGARİSTAN EĞİTİM DANIŞMANLIĞI Resmi Web Sitesi


mimar sinan cad.

Telefon1: 0541 213 41 97

Telefon2: 0543 236 23 15

Fax: 0338 214 99 00

Web: www.bulgaristanegitimdanismanligi.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:BULGARİSTAN

NEDEN BULGARİSTAN ÜNİVERSİTELERİ?

Türkiye’de ÖSS sınavını kazanmak ve istediğiniz üniversiteye yerleştirilmek; üniversitelere başvuruda bulunan adayların sayıca çokluğu ve mevcut üniversite kontenjanlarının yetersizliği sebebi ile gün geçtikçe zorlaşmaktadır. Bu nedenledir ki, yurt dışında ve özellikle Bulgaristan’daki yüksek eğitim kurumlarına başvurular son yıllarda oldukça artmıştır.Bulgaristan üniversiteleri kaliteli uzman eğitim kadrosu, eğitim için gerekli üst düzey teknolojik imkânları, sınıfları ve laboratuarları ile uluslar arası modern eğitim sağlamaktadır. Üniversitelerdeki tüm öğretim görevlileri kendi alanlarında uluslar arası eğitim kurumlarının üyeleri olup, gelişen teknolojiler ve yenilikler hakkında başka ülkelerin eğitim seminerlerine katılıp eğitim almaktadırlar.Müfredat, mecburi-seçmeli- ve serbest seçmeli derslerden oluşturulmaktadır. Bu şekilde; öğrencilerin daha istekli olarak, bilimsel alanlarda derin bilgi ve yetenek kazanmaları sağlanmaktadır. Öğrenciler ve eğitmenler Avrupa Birliğinin projelerine ilişkin programlarına, klinik stajlara, ülkede ve yurt dışında bilimsel forumlara katılmaktadırlar. Ayrıca üniversitelerde yüksek lisans ve doktora için de eğitim verilmektedir. Bulgaristan üniversitelerinin mezunları tıpta, hafif ve ağır sanayide, bilgisayar endüstrisi ve diğer alanlarda bölgenin önde gelen uzmanları ve bilim adamlarıdır. Bulgaristan’ın önümüzdeki AB adaylığı; mezun öğrencilere Avrupa, ABD, Kanada; Avustralya ve başka ülkeler düzeyinde tanınmış diploma imkânı vermektedir.

Her Lisans diploması, AB adayları ve Bolonya sözleşmesini imzalamış ülkelerde denklik imtihanı olmadan geçerli olup, Avrupa sertifika belgesi eşdeğerindedir. Türkiye Bolonya sözleşmesinin henüz bir kısmını imzalamıştır. Bu sebeple her yurt dışı eğitim alan öğrenciye denklik belgesi vermemektedir. YÖK her yıl yurt dışında tanıdığı ve onayladığı yabancı okulları ÖSYS kitapçığında belirtir ve kısıtlı kontenjanla öğrenci gönderir. Eğer ÖSS sınavında yeterli puanı aldıysanız bu üniversitelerde tercih yaptığınız bölüme yerleştirilirsiniz. Ancak yeterli puanı alamadıysanız yurt dışı eğitim imkânı kazanamazsınız. Yurt dışında eğitim almak için YÖK’ün tanımadığı ve denklik vermediği okullara müracaat edip kabul edilirseniz mezun olduğunuzda diplomanız Türkiye’de tanınmayabilir! Bu geleceğiniz için gerçekten önemli bir konudur. Biz, BULGARİSTAN EĞİTİM DANIŞMANLIĞI olarak okullarımızın tamamının YÖK tarafından tanınma ve denklik belgesi verilme konusunda öğrencilerimizin geleceğini önemle dikkate alarak konuya itina ile yaklaşıyoruz. Sözleşmeli olduğumuz tüm üniversiteler YÖK’ün 2005 ÖSYS kitapçığında da belirttiği gibi YÖK tarafından tanınan ve mezun olduktan sonra denklik belgesi verilen üniversitelerdir. Üniversite sınavına girmişseniz ve baraj ortalamayı geçmişseniz denklikle ilgili problemi aşarsınız ve askerlik ertelemeniz öğrencilik üzerinden rahatlıkla gerçekleştirilebilir.


BULGARİSTAN’DA ALINACAK EĞİTİMİN EKONOMİK ANLAMDAKİ AVANTAJ


Ürün ve Hizmetler


BULGARİSTAN EĞİTİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ.
Bulgaristan Eğitim Yurtdışı Üniversite Eğitimi - Sofya, Varna , Plovdiv, Ruse ,Stara Zagora , Pleven , Üniversitelerinde Ö.S.S. şartı aranmadan !!! Üniversiteli olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı !!! BULGARİSTANDA EĞİTİM Bulgaristan`da, YÖK tarafından tanınan üniversiteler, ÖSS`de istediği yeri kazanamayan öğrenciler için ``ucuz`` eğitim fırsatı sunuyor BULGARİSTANDA Ö.S.S sınavına girmeden ve şartı aranmadan sadece lise diploması ile üniversiteli olabileceğinizi biliyor musunuz?
BULGARİSTAN EĞİTİM DANIŞMANLIĞIARTIK ÜNİVERSİTELİ OLMAK HAYAL DEĞİL !!!SADECE LİSE DİPLOMANIZ İLE TIP ECZACILIK DİŞ HEKİMLİĞİ MİMARLIKMÜHENDİSLİK SANAT SPOR VE DİĞER TÜM BÖLÜMLER SİZİ BEKLİYOR.ÖSS KABUSUNA SON !!! DETAYLİ BİLGİYİ SİTEMİZDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.www.bulgaristanegitimdanismanligi.comANKARA/İSTANBUL/İZMİR/ADANA/ANTALYA/KONYA/KARAMAN/BURSA/KAYSERİESKİŞEHİR VE DİĞER TÜM ŞUBELERİMİZLE irtibat tlf:0543 236 23 15 0541 213 41 97Başarılı Bir Eğitim Yılı Dileğiyle..

#bulgaristan eğitim #Bulgaristan Egitim #bulgaristan'da üniversite #bulgaristaneğitimdanışmanlığı #bulgaristan da eğitim


Benzer Firmalar