HEM İletişim ve Reklamcılık


Yıldızevler Mahallesi 6.sok (740/1 sokak ) Zirve Sitesi No:2/B Çankaya ANKARA

Telefon1: 0(312) 439 06 06

Telefon2:

Fax: 0(312) 438 44 44

Web: www.hemiletisim.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzde şirketler müşterilerinin gereksinimlerine ve isteklerine cevap verirken, kaliteli müşteri etkileşimi ve memnuniyeti sağlamak için tek kaynak üzerinden danışmanlık hizmeti sunma gerekliliğinin farkına varmışlardır. Böylece, şirket müşterilerinin ihtiyaçlarını en net ve en iyi şekilde kavramak üzere Çağrı Merkezleri (Call Center) kurulmuştur.

HEM İletişim, bilişim teknolojileri ve telekomünikasyon sektöründe lider şirketlerden biri olmak hedefiyle, 2008 yılında kurulmuş bir “Müşteri Hizmetleri” şirketidir. Şirketimiz kıyasıya rekabetin yaşandığı iş dünyasında “Müşteri Odaklı Teknoloji Şirketi” olmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

HEM İletişim’in amacı; şirketlerin müşterileri ile olan ilişkilerini daha yenilikçi ve profesyonel yürütmelerini sağlamaktır. Şirketiniz uygulama kapsamında ana faaliyet alanlarına odaklanırken, Hem İletişim Çağrı Merkezi’nin telefonla satış teknikleri konusunda deneyimli Müşteri Hizmetleri Yetkilileri, potansiyel müşterileri arar, ürün ve hizmetleri tanıtır ve aktif satışı gerçekleştirirler. Bu faaliyetlerle ilgili raporlar istenilen periyotlarda ilgili kişilere sunulur.
Şirket statüsündeki müşterilerimizin stratejik ortağı olarak; müşteri hizmetlerinin tüm kanallarını yönetmek, müşteri memnuniyeti, bağlılığı ve değeri yaratmak, bu kanallarla yapılan satış odaklı projelerle müşterilerimize yeni gelirler sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
Konusunda uzman bir ekip tarafından, en son teknolojiye sahip sistemler kullanılarak deneyim kazanmış 140 Müşteri Hizmetleri Yetkilisi (Agent) ile;
Telesatış / Telepazarlama
Tüketici Danışma / Bilgi Merkezi (Inbound)
Şikayet Yönetimi
7/24 Teknik Destek / Yardım Masası (Help Desk)
Satış Sonrası Destek
Dış Arama (Outbound) ile Bilgilendirme
Puan, Hediye, Ödeme Bilgi ve Takip
Lojistik Destek


Bayi / Servis Yönetimi
Üyelik Başlatma ve Üyelik Yenileme
Kayıp Müşterileri Geri Kazanma
Müşteri Sadakat Aramaları
Randevu Alma
Seminer / Eğitim / Konferans Kayıt Faaliyetleri
Sesli Yanıt Sistemi (IVR-Interactive Voice Response)
Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM-Customer Relationship Management)
konularında şirketlere hizmet veriyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Çsğrı Merkezi Call Center Crm Ivr Outsource Dışkaynak inbound outbound dış arama çağrı karşılama tele satış şikayet yönetimi ürün takibi danışmanlık raporlama müşteri ilişkileri müşteri hizmetleri

#call center #çağrı merkezi #müşteri hizmetleri #danışmanlık #reklamcılık


Benzer Firmalar