Pali Kurumsal


Perpa Ticaret Merkezi A5-450

Telefon1: 0212 222 91 35

Telefon2: 0555 968 60 84

Fax: 0212 220 99 48

Web: www.temizlikurunleri.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PaliKurumsal, Temizlik kağıtları, Endüstriyel ve Genel Hijyen Ürünleri, Medikal, Gıda ve Ambalaj Ürünleri gibi bir çok temel tüketim malzemesini sağlayan tedarikçi Firmadır. Ofisler,Oteller, Şirketler, Bankalar, Fabrikalar, Hastaneler, Restaurantlar, Resmi Kurumlar, Temizlik Şirketleri, ve Güzellik Merkezlerinden oluşan geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir.
2000 yılında Pali İnşaat olarak, kendi sektöründe işe başlayan firmamız, daha sonra Pali Emlak, Pali Mobilya ve PaliPen olarak faaliyet alanını genişlemiş.Bunun yanında PaliKurumsal Gıda Maddeleri, Ambalaj ve Temizlik Ürünleri olarak çalışma alanını bir yenisini eklemiştir. Şu an itibarıyla ürün portföyümüz başlıca; Gıda Ürünleri, Endüstriyel Temizlik Malzemeleri, Temizlik Kağıtları, Temizlik Ürünleri ve Ekipmanları, Plastik Ambalaj Malzemeleri`nden oluşmaktadır.
Ürün çeşidi ile tamamen müşterilerimize tam zamanında ve kusursuz olarak hizmet vermeyi arzulamaktayız.Perpa Ticaret Merkezinde, müşterilerimizin ürün ihtiyacını tümüyle karşılamaktayız .


Ürün ve Hizmetler

PALİ KURUMSAL, Ürünlerimiz gıda, plastik, ambalaj, muayene masa örtüsü, marmaris, marathon, maretem, domestos, ace , pril bulaşık, nemli mop, toptan, perakende, plastik çatal, plastik kaşık, plastik bıçak, plastik tabak, Çay bardağı, Poşet, nescafe, süttozu, vileda set, discover, çay, şeker, çaykur, doğuş, mehmet efendi, cam sil, duru sabun, jacobs, muayene eldiveni, beybi, dolphin, karıştırıcı, koli bantı, balonlu naylon, branda nayloni, fiore, pronto, yer fırçası, oto fırçası, Cif, Kolonya, tuvalet kağıdı, rulo havlu, marathon wc, marathon rulo havlu, Discover, bulaşık deterjanı, cam suyu, nescafe gold, çaykur rize, tiryaki, çöp poşeti, koroplast, ovma tozu, ağda bezi, şerit ağda, nergis, maratem, marathon, eczacıbaşı, koruma, hypo çamşır suyu, disprütör, oto parfümü, mr.muscle, acord, kareli bez, emmontion havlu, z kat havlu, içten çekmeli havlu, selpak, streç film, kilitli torba, cila, ahşap cilası.

# # # # #


Benzer Firmalar