5D ENGLISH CENTER


MERKEZ MAHALLESİ CUMHURİYET MEYDANI BAŞARAN SOKAK NO:3/4 D.22 KARABEYOĞLU İŞ MERKEZİ 34130 G.O.PAŞA / İSTANBUL

Telefon1: 0212 614 46 44

Telefon2: 0212 581 76 76

Fax: 0212 614 46 45

Web: www.5denglishcenter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:4 | Memur:4 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

5D ENGLISH CENTER, dil eğitimine ihtiyaç duyan öğrencilere bu konudaki eksikliklerini gidermek ve onların iyi eğitim almalarını sağlamak için 15 yıldır hizmet vermeye devam etmektedir. Eğitim sistemi olarak dünyanın seçkin dil okullarında kullanılan 6 seviyelik eğitim sistemini kullanmaktadır. Bu sistemde her seviye 144 saatte öğrencilerimize verilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Kurumsal
Dünya küçük bir köy ancak hala büyük bir pazar. Şirketler ise artık en çabuk dönüşüm alabilecekleri alana, insana yatırım yapmaktadır. Bir yabancı dili konuşabilmek, kişiye olduğu kadar firmaya da artı değer kazandırır. Bu sebeple 5 D English Center öğrenci profilinde şirket çalışanları önemli yer tutmaktadır.
· In-house (şirket içi) Eğitim
· Seviye Danışmanlığı
· İş İngilizcesi
Şirket içinde eğitim
Eğitim şirketin kendi binasında sunulur. Gürültü ve iş yoğunluğundan uzak bir ders ortamı, yazı tahtası, kasetçalar, bazı hallerde VCD player, televizyon gibi teknik ekipmanları şirket sağlar. Öğretmenlerimiz dersleri şirket yönetimi ile ortaklaşa belirlenecek gün ve saatlerde işler. Gerekli tüm dokümanlar ve kitaplar 5 D English Center tarafından temin edilir.
Gruplar oluşturulmadan önce Seviye Tespit Sınavı öğrencilerin mevcut İngilizce durumları belirlenir. Öğrenci sayısının 16’yı geçmemesi pedagojik açıdan önemlidir. Bu sınavlar, gerektiğinde şirket binalarına tüm katılacak olan personele uygulanır.
Eğitimin içeriği, süresi ve niteliği konusunda uzman yabancı ve Türk eğitmenlerce şirket yönetiminin de bilgisine başvurularak belirlenir. Eğitim boyunca şirketlere öğrencilerin devamı, başarı ve genel performansları konusunda düzenli rapor tutulur. Şirket öğrencileri de şubelerimizdeki ücretsiz, yoğun aktivite programlarından yararlanabilirler.
5 D English Center tarafından şirketlere sunulan başka bir hizmet ise yeni işe başlayan personelin İngilizce seviyesini belirlemek için yapılan Seviye Tespit Sınavı’dır. Bu sınavda şirket personelinin İngilizce dinleme, konuşma, yazma ve gramer bilgileri öğretmenlerimizce ölçülerek daha verimli kullanılabilmesi amaçlanır. Belirli periyotlarla güncellenen bu sınavı, personeline İngilizce eğitimi aldırmakta olan şirketler de talep etmektedir. Böylece çalışanlar, eğitimi veren kişi veya kurumların dışında objektif olarak test edilmiş olur.

Çocuklarımız İçin
Ülkemizde ilköğretim okullarında, İngilizce Eğitimi hiç yapılmamakta; ya da usulen yapılıyor gibi gözükmektedir. Çünkü İlköğretim öğrencilerine yönelik, sınıf seviyelerine göre hazırlanmış ve denenmiş bir program yoktur. İngilizce Öğretmeni sıkıntısı olduğundan; genellikle dışarıdan ücretli olarak tutulan deneyimsiz öğretmenler, en az 40-50 kişilik sınıflarda hiç bir şey yapamamaktadırlar.

2006-2007 öğretim yılında geçen yıllardaki gibi öğrencilerimiz eğitimlerini başarı ile tamamlamışlardır. Deneyimli, konusunda uzman İngilizce Öğretmenleri, Oxford Üniversitesinin yayınları ve 5 D ENGLISH CENTER sistemi ile öğrencilerimizi başarıya taşımıştır.

İngilizce seviyelerine göre ayırdığımız 8 ay süren programda; hafta içi dört saat, hafta sonu ise 3 saatte uygulanan programa ilave olarak her Pazar düzenlenen konuşma klüpleriyle de öğrencilerin en iyi şekilde ingilizceyi kavrayıp konuşmaları hedeflenmiştir.

Çocuklarımız 8 ay sonunda en az Kolej seviyesinde İngilizce öğrenmektedirler

#İNGİLİZCE #DİL #KURS #GAZİOSMANPAŞA #ENGLISH


Benzer Firmalar