Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » İSTANBUL Sigorta şirketleri » YÖNETİM SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

YÖNETİM SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ


orta mah. demirkapı cad. özaltın iş merkezi no:2 d:54

Telefon1: 0212 544 64 39

Telefon2:

Fax: 0212 544 64 39

Web: yonetimsigorta.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

VİZYONUMUZ Genç ve dinamik yapımızın sağladığı avantajı mevcut sigortacılık deneyimimiz ile harmanlayarak , RAY-AXA-GÜNEŞ-Sigorta bünyesinde doğru zamanlama ile müşteri memnuniyetini ön planda tutup , sürekli büyüyen bir portföy gelişimini sağlamak dolayısıyla adından söz ettiren bir acente olarak sektörde yer kazanmak. MİSYONUMUZ Müşteri memnuniyetini ve sigorta sektörünün beklentilerini karşılamak en önemli hedefimiz. Bu doğrultuda etik değerler çerçevesinde , bireysel müşteri memnuniyetini karşılayacak paket programlarımızı etkili bir biçimde sunarak sürekli ve dengeli portföy gelişimini sağlamak. HiZMET POLiTiKAMIZ Sigortacılık sektöründe önemli bir yere sahip olan satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerin bilinciyle; doğru müşteri seçimi ve doğabilecek problemlerin çözümü konusunda müşterilerimize güven veren bir hizmet politikası uygulayarak sektörde tam anlamıyla müşteri memnuniyetini sağlayacak bir hizmet vermek.


Ürün ve Hizmetler

Yangın Sigortaları , Nakliyat Sigortası , Ferdi Kaza sigortası , Deprem sigortası (DASK) , Mühendislik Sigortaları , Tarım Sigortası , Kasko Sigortası , Konut ve İşyeri Sigortası , Seyahat Sigortası , Sağlık sigortası , Eczane sigortası , Yangın sigortası , Trafik sigortası , Yeşil Kart Sigortası Branşlarında Hizmet vermektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar