Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat makinaları » ASE MAKİNE İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.

ASE MAKİNE İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.


İMES SANAYİ SİTESİ A-109 SOKAK NO.9/A Y.DUDULLU

Telefon1: 02165278343

Telefon2: 02165278339

Fax: 02163134234

Web: www.ase-co.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ASE MAKİNE A.Ş.
Türkiye’de yaşıyorum.
Yerli Malı’na güveniyorum.
Yerli Malı kullanıyorum.
% 100 yerli sermayeli bir firma olan ASE MAKİNE A.Ş. sıva makinelerini yerli olarak üreten ilk firmadır. 1996 yılında kurulan ASE, 1999 yılında şirket yapısını anonim şirket yaparak ortak yapısını genişletmiş ve yeni profesyonel yönetim kadrosu ile bu alanda Türkiye’nin en büyük firma konumuna erişmiştir.
Türkiye’deki en büyük üretim alt yapısına sahip olan ASE, bu alanda dünyadaki teknolojik gelişmeleri ve ihtiyaçları yakından takip etmiş ve en gelişmiş makinelerin yerli olarak üretimini gerçekleştirmiştir.
Kendine öz güveni ve yeterli bilgi birikimine sahip olan ASE, sıva/harç/şap karıştırma, pompalama ve püskürtme makineleri konusunda dünyadaki tüm gelişmiş makine çeşitlerinin üretimini yapmaktadır.
Üretiminde kaliteye büyük önem verdiğinden dolayı, makinelerini Türkiye şantiye şartlarına ve uluslararası standartlara uygun üretmektedir. ISO 9001:2000, CE, GOST-R gibi kalite belgelerine sahip olan ASE, yerli üretici olarak Türkiye pazarında lider ve öncü konumdadır.
“İthal etmiyoruz, biz ihraç ediyoruz” sloganıyla ASE, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 37’den fazla ülkeye ihracat yapmakta, dünyanın dört bir yanında Türk Malı imajını layıkıyla temsil etmeye çalışmakta ve uluslararası bir marka olma hedefine doğru yürümektedir.
ASE, “esas işimiz satışlar başlar” ilkesini benimseyerek, satış sonrası hizmete büyük önem vermektedir. Türkiye’nin birçok bölgesinde servis birimleri ve servis alt yapısı ile müşterilerinin taleplerine kısa sürede cevap vermekte ve hızlı çözümler üretmektedir.
Sıva ve şap pompası yedek parçalarında Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı stok çeşitlerine sahip olan ASE, sürekli ve ucuz yedek parça teminiyle de müşterilerinin memnuniyetini hep ön planda tutmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

İnşaat makinaları, sıva makinası, hazır sıva makinası, alçı sıva makinası, kara sıva makinası, şap pompası, şap makinası, klasik sıva makinası, likit şap pompası, hazır yaş şap makinası, likit şap makinası, grc spray pompası, prekast makinası, prekast püskürtme pompası

# # # # #


Benzer Firmalar