Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL İthalat, ihracat » ATLAS GLOBAL IMPORT EXPORT- DIŞ TİCARET, MÜHENDİSLİK

ATLAS GLOBAL IMPORT EXPORT- DIŞ TİCARET, MÜHENDİSLİK


4 levent

Telefon1: 0212 278 80 83

Telefon2:

Fax: 02122682225

Web: www.mercan1989.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Our company that begins to operate in 1989 makes imports, exports of paper, cardboard and promotion products with Middle East, Asia, the Far East.

1989 Yılından beri devam ettiğimiz ithalat ve ihracat işlerimize Atlas Global Dış Ticaret Limited Şirketimizde devam ediyoruz. İthalat hizmetlerimizde; Talep edilen ürünleri yurt dışındaki çeşitli üreticilerden buluyor, müşterilerimizin talep ettiği miktarda ithalatı gerçekleştiriyoruz. Gümrük Vergisi, Nakliye, Garanti servis ve finansmanı karşılıyor, ürünleri müşterilerimizin deposuna tam ve eksiksiz millileştirilmiş olarak faturamızla teslim ediyoruz. İTHALATLARIMIZ GENELDE UZAKDOGU ( ÇİN – TAYVAN – KORE – MALEZYA – PAKİSTAN VE HİNDİSTAN ) ORTADOĞU ( IRAK –İRAN -DUABAİ) AVRUPA ( HO LLANDA- BELÇİKA- ALMANYA- YUNANİSTAN -FRANSA ) ÜLKELERİNDEN OLMAKTADIR. İTHALATINI YAPTIĞIMIZ ÜRÜNLER; LCD- PLAZMA TV, ELEKTRONİK ÜRÜNLER, GÜVENLİK SİSTEMLERİ, AYDINLATMA SİSTEMLERİ, , , SPOR MALZEMELERİ EĞLENCE VE LUNAPARK ÜRÜNLERİ TIBBİ VE HASTAHANE MALZEMELERİ, ASKERİ MALZEMELER, KİMYEVİ ÜRÜNLER, BEYAZ EŞYA, OTO YEDEK PARCA VE AKSESUARI, PARFUM MALZEMELERİ VE HEDİYELİK EŞYA ÇEŞİTLİ MOTOR ELEKTRİK - İNŞAAT MALZEMELERİ, MUTFAK, MOBİLYA, OFİS, KIRTASİYE, PROMOSYON, CAM, SERAMİK, PORSELEN, TEKSTİL, GIDA ÜRÜNLERİ HURMA VE ÇEŞİTLİ TOHUMLAR. SİZ DEĞERLİ DOST VE MÜŞTERİLERİMİZE, 20 YILLIK TECRUBE VE DENEYİMİZ İLE EN GÜVENİLİR TİCARİ HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDİYORUZ.
MUSTAFA BERK


Ürün ve Hizmetler


# # # # #