Sebil Bilgisayar


AKAY CAD 12/1-2-3 BAKANLIKLAR

Telefon1: 03124173630

Telefon2:

Fax: 03124259822

Web: www.sebilbilgisayar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sebil sadece iş ortakları ile çalışır. İş ortaklarını büyütmek temel hedefleri arasındadır. Bunun için Ankara içerisinde 6 birimden oluşan sevkiyat filosu ile günlük sevkiyat gerçekleştirmekte, iş ortaklarının istediği ürünü iş ortaklarına en hızlı bir şekilde ulaştırmayı kendisine prensip edinmiştir.

Sebil 1996 yılında kurulmuş, temel amaç olarak teknoloji ve teknoloji ürünlerinin tüketiciye hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaştırmayı ilke edinmiş bir dağıtım şirketidir.

Sebil, büyük mağazacılık anlayışı yerine, yaygın dağıtım ağı oluşturmaya özen göstererek küçük ve çok sayıda satış noktası yaratmayı ve canlı tutmayı hedeflemiş bir kuruluştur. Satış noktalarının sayıca fazlalığının ve farklı yerleşim merkezlerinde oluşunun son kullanıcı müşteriye daha yakın ve daha uygun olacağı fikrini benimseyen şirket, bayilerini “hizmet noktaları” olarak nitelemiş, süreklilikleri için çeşitli girişimlerde bulunmuştur.


Ürün ve Hizmetler

Sebil iş ortaklarının iş yükünü hafifletmek için Ankara’daki arızalı ürünlerini kendilerinden almakta ve tekrar dönen ürünü de kendilerine teslim etmektedir. Şehir dışı için ise yapmış olduğu kargo anlaşmaları sayesinde çok uygun bir fiyatla tekrar sebile göndermelerini sağlamaktadır. Sebil iş ortaklarının son tüketiciye çıkış kapısı olarak tüm stoklarını iş ortaklarının kullanabildiği bir web sitesi çalışması da yapmakta olup, gelişen geniş band internet sayesinde kendilerinin gerek ritail mağazalar, gerekse online satış siteleri ile rekabet etmelerini sağlamaktadır.

Türkiye’ye yayılmış hizmet noktaları ile B2B sistemi farklılığıyla siparişlerinin %40′ını ve ürünler hakkında detaylı bilgi ve görselliği en hızlı ve hatasız aktarma şansını yakalamıştır. Bu sistemin hayata geçmesi ile personel kaynağını depo ve ulaşım birimlerine aktararak hızlı ve yaygın bir teslimat ağı oluşturmuştur. Ankara’nın merkezinde bulunan Sebil gelişen ve kendisine güç katan yaygın teslimat ağı ile “İl sınırları içerisinde 2 saatte teslimat” politikasını bu sayede güçlendirmiş ve bu slogan ile anılmaya başlanmıştır.

Sebil, hızla büyüyen ürün yelpazesine cep telefonlarını, küçük ev aletlerini, güvenlik sistemlerini eklemiş; ithalat, hastane yazılım ve destek hizmetleri bölümlerini kuruluşa müdahil etmiştir.

Bugünkü yerinde 800m2lik ofis katı olmak üzere 5000 m2′lik bir alanda müşterilerine hizmet vermektedir. 4200 adet ürün çeşidine, 75 personele sahip olan kuruluş toptancılığını üstlendiği markalarda dönemsel satış kotaları uygulamasına geçmiş, markaların satış ve pazarlamasında öncü konuma yükselmiştir.

#notebook,cep telefonu #beyaz eşya, güvenlik ürünleri #yazıcı,fotograf makinaları #projeksiyon,sunucular #ağ ürünleri,sarf malzemesi


Benzer Firmalar