ÖZ YARMALI MAKİNA


FEVZİ ÇAKMAK MAH. KEYKUBAT SAN. SİT. BİRCANLI SOK. NO:18

Telefon1: 0332.342 31 83

Telefon2:

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖZ YARMALI RULO HALI SIKMA MAKİNELERİ, bütün halı yıkama firmalarının yeni teknolojisi olarak , en çok üzerinde uğraştığı konu yıkanan halıların kurutulması ve müşteriye zamanında teslimatı çok önemli ve prestijdir.
Kaliteli-Teknolojik Üstün özellikli makinemiz sayesinde halı kurutma süresini 45 saniyeye kadar iniyor. Kullanım kolaylığı ve motor gücü ile artık işlerinizi zamanından önce teslim edebileceksiniz. Bunun yanında artık en az sallantıyla ve sessiz halı kurutma yapacaksınız. Makinemizin sallantıyı en aza indiren süspansiyon sistemleri sayesinde sessiz ve titreşimsiz kurutma yapabileceksiniz. Halı rulo halinde makineye yerleştirilerek kurutulduğu için makinemiz halıda deformasyona, kırılmaya ve katlanmaya sebebiyet vermez. Geliştirilmiş süspansiyon sistemi (AIRKRAFT KÖRÜK) sayesinde çalışırken ses çıkarmaz, titremez. Bu da makinenin ömrünü uzatır. Makinemizdeki durulama sistemi sayesinde halı köpüklü girdiği makineden %100duru, %95kuru çıkar. Bu sayede ayrıca halıyı durulamak için zaman harcamanıza gerek kalmaz.Makinemiz sayesinde zamandan ve sudan da tasarruf edeceksiniz. 1500 devir/dakika hızla dönen tambur sayesinde halının bütün köpüğünü alır ve az miktarda su ile mükemmel bir durulama yaparsınız. Toplam 45 - 90 saniye içerisinde yıkanmış halıyı kurutan makinemiz sizlere zaman açısından da büyük bir kolaylık sağlar. Halının askıda kurutulma süresini kısaltır. Sizi alan sıkıntısından kurtarır. Makinemizden çıkan halıyı 2 - 3 saat askıda dinlendirdikten sonra gönül rahatlığı ile müşterinize teslim edebilirsiniz. Bu kısa bir süre olduğu için halıda katlanma izi bırakmaz.


Ürün ve Hizmetler


Y2450Y
Otomatik Halı Kurutma makinelerimiz sessiz ve titreşimsiz çalışır gürültü kirliliği yaratmaz ve çevre sakinlerini kesinlikle rahatsız etmez. Otomatik Halı Kurutma makinelerimiz 45 ila 90 saniye arasında 6 metrekarelik, yıkanmış bir halının %90 - %95 oranında suyunu alır. Halıda %5 - %10 oranında nem kalır. Standart 2.30 cm iç tambur boyu isteğe bağlı (opsiyonel) olarak 2.70 cm – 3.30 cm olabilir. Kullanımı kolay, bakım ve işletim maliyetleri çok düşüktür. Emniyetli kapak kavrama sistemine sa
Teknik Özellikler
2.3 m, 2.7m ve 3.3 metre iç tambur boyu. (İsteğe bağlı)
Dış tambur 14mm Platineden yapılmıştır. Benzerlerinin 3 katı ağırlığına sahibtir.
Elektrostatik Toz Boya
1500 Devir/dakika, 7.5 hp döküm gövde motor. (Motor sanayi elektriği ile çalışmaktadır!)
4 adet AIRKRAFT körük, yere bağlantılı vibrasyon emici takoz.
Kolay kapak kilit sistemi.
Kapak kavrama sistemi.
Makinemızın her parçası sökülebilir özelliğe sahiptir.

#halı yıkama, halı kurutma, rulo sıkma makinası #rulo sıkma #halı yıkama #temizlik makinası #


Benzer Firmalar