star rulman


Heskop sanayi sit. m6 blok no 91 ikitelli

Telefon1: 0212 670 46 36

Telefon2:

Fax: 0212 670 46 35

Web: www.starrulman.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



1990 yılında başlayan ticari yapımız ülkemizdeki rulman sanayinin büyümesine paralel olarak 2000 yılında STAR RULMAN ’nin kuruluşunu, akabinde ise bizi kurumsallaşmaya yönelterek kendi tescilli markamız PEAK nin doğuşunu hazırlamıştır.

YENİ DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜMÜZ LHZ!

STAR RULMAN, 2007 yılı başında rulman dünyasının önemli bir firması olan LHZ BEARİNG firması ile anlaşma imzalayarak Türkiye Distribütörlüğünü aldı. Yeni Markamız ile siz değerli müşterilerimize ticari faliyetlerinizde alternatif çözüm çeşitliliği hedefleyerek hizmet etmeye devam ediyoruz.

Yeni markamızın gücü ve enerjisi ile yeni dönemde başarılarınıza katkı sağlamak STAR RULMAN` nin en büyük ilkesidir.

STAR RULMAN, 2006 başında rulman dünyasının önemlibir firması olan YHC BEARING firması ile anlaşma imzalayarak YHC Markasının Türkiye,Türk Cumhuriyetleri,Doğu Avrupa ve orta doğu distribütörlüğünü aldı.

Kalite kavramına TSE`nin onay verdiği ürün gamımız , üretim platformunda ise ISO kalitesi ile pekişmektedir.Avrupa pazarında da ihracatta söz sahibi olan markamız genel merkezimiz ile çağdaş lojistik anlayışını siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti içn yapılandırmıştır. LHZ BEARINGS CO.`nin markası olan LHZ ile Star Rulman Türkiye pazarı için işbirliğine gitti. Star Rulman 2006 başı itibarı ile LHZ markasının Türkiye Distribitörü oldu


Ürün ve Hizmetler


#rulman #hırdavat #makina #otomativ #ithalat


Benzer Firmalar