günaydın makina


aydınlı yolu cad nilüfer sokak no:6 TUZLA İSTANBUL

Telefon1: 0216 4943944

Telefon2: 05559621981

Fax: 0216 4943945

Web: www.gunaydinmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Firmamız 1976 senesinde FEHMİ GÜNAYDIN tarafından kesici takımlar imalatı üzerine kurulmuştur.


Günümüzde tuzladaki merkezimizde aile şirketi olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Şu anki faaliyet alanlarımız özel kesici takımlar,sap 6 mm el freze bıçakları,freze bıçakları,elfreze bıçakları,tapa matkapları,otel kilit matkapları, waning bıçakları,rabıta bıçakları,jilet topları,çoklu delme matkapları,kiriş delme matkapları,kanal tepsileri,metal kesici takımları,özel elmas tepsilerinin imalatına devam etmekteyiz.

Ayrıca elmas tepsiler,el makineleri,ıskarpile, palet zımpara ve her türlü zımpara çeşidi, ahşap kesici şeritleri, hss kesici şeritleri, planya bıçakları, hss planya bıçakları,elmas planya bıçakları, günümüzün tanınmış markalarına ait makineler ve el aletleri satışını sürdürmekteyiz. Bunlara ek olarak kesici takım bileme departmanımız siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Servis araçlarımızla siz müşterilerimize yerinde hizmet vermeye devam ediyoruz.


• GÜNAYDIN MAKİNA bileme ve yenileştirme programına ek olarak, her türlü sert maden aşındırıcı ve kesicilerin İthalat - İhracatı ve pazarlamasını yıllara dayanan tecrübesiyle yapmaktadır. Kaliteli hizmeti ilke edinen ve Türk üreticisinin en kaliteli ürünleri kullanma hakkı bulunduğuna inanan GÜNAYDIN MAKİNA, bu amaçla hiçbir fedakarlıktan çekinmeyerek sizlere hizmet vermektedir.Çalışmalarında bizi tercih eden sayın müşterilerimize şimdiden teşekkür ederiz.



Ürün ve Hizmetler


#FREZE BIÇAKLARI #elmas tepsi #ahşap macun # #


Benzer Firmalar