PANEL AHŞAP


MERKEZ ODABAŞI KÖYÜ ANTALYA

Telefon1: 02424248212

Telefon2: 02424248271

Fax: 02424248189

Web: PANELAHSAP.COM

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:4 | Memur:4 | İşçi:42
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ALMANYA.İNGİLTERE HOLLANDA AZERBEYCAN RUSYA

Panel Ahşap, sektörde edindiği 28 yıllık tecrübe ve bilgi birikimiyle, müşterilerine kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Türkiye`nin en iyi mimarlarının yaratıcı tasarımlarının ve konsept projelerinin üretici uygulamacısı olmaktan gurur duyuyor ve her yeni gün üretim teknolojisini ve kapasitesini geliştirmeye, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla kalitesini yükseltmeye devam ediyor.

Hizmet verdiği süreç içerisinde gerek bölgesel gerekse ulusal çapta ilklere imza atmış olan Panel Ahşap 2001 yılından bu yana Lamine Ahşap Kiriş üretimiyle Türkiye`de çok az bilinen bu sektörü açmakla kalmayıp, ahşabın geldiği son nokta olan bu yapı teknolojisinin kullanımının yaygınlaşması için çaba göstermeye devam ediyor. Aralarında tasarımcı, inşaat mühendisi, kalifiye imalat ve montaj ekibinin de dahil olduğu 50`den fazla çalışanıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık vermeye çalışıyor.

Antalya`ya 25 km uzaklıktaki 8000 m2`lik yerinde, yıllık 2000 m3 üretim kapasitesine sahip olan Panel Ahşap, proje ve imalat sürecinde en son yazılımları kullanarak, uygulama sürecinde her biri konusunda isim olmuş nitelikli tedarikçileri ile çalışarak, sahip olduğu tecrübeyle en zor projeleri bile bitirmekte zorlanmıyor. Ahşabın teknolojiyle birlikte sunduğu bu estetik ve avantajlı halini tasarımlarında kullanarak bizimle beraber bu coşkuyu paylaşan mimarlara, iş sahiplerine ve tedarikçilerimize teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler

LAMİNE AHŞAP KİRİŞLER, LAMİNE ÇATI, LAMİNE AHŞAP KÖPRÜLER, PERGULELER, GÜNEŞ KIRICILAR, LAMİNE PROFİLLER, KAVİSLİ LAMİNE, EĞRİ LAMİNE

#LAMİNE AHŞAP #LAMİNE KİRİŞ #LAMİNE AHŞAP KÖPRÜ #LAMİNE PROFİL #LAMİNE ÇATI


Benzer Firmalar