BT SAR ENDUSTRI


SAN 1 BULVARI 4.BÖLGE 8.CAD. NO:181 ÇAKMALI/B.ÇEKMECE

Telefon1: 212.8869930

Telefon2:

Fax: 212.8869933

Web: www.btisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:52 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BT&SAR ENDÜSTRİ ; 1991 yılında kurulan BT ISI SİSTEMLERİ ile yola çıkmış ve 1974`ten bugüne ısı sektöründe yer alan tecrübeli personeli ile hızla gelişimini sürdürerek, günümüzde anahtar teslimi ısı santralleri kuran bir grup şirket olmuştur.
Teknoloji odaklı vizyonu ile BT GRUP, ısı santralleri için gerekli her türlü basınçlı, basınçsız tanklar, su arıtma ve yumuşatma sistemlerini, sıvı,katı ve gaz yakıtlı buhar kazanları, su borulu kazanlar ve kızgın yağ kazanlarını, atık ısı kazanları ve kojenerasyon sistemlerini uluslararası proje standartlarına uygun olarak imal etmektedir. Kurmakta olduğu tesisleri konvansiyonel kumanda sistemleri yerine tam otomatik otomasyon panoları ile işletmekte ve istendiği taktirde müşterilerine SCADA ortamında izleme, kumanda ve raporlama imkanları da sağlamaktadır.
4000 m² kapalı imalat alanı, 3500m² açık alanı ve 1600m² idari ve sosyal binamızda rahat, disiplinli ve modern bir çalışma ortamında, uzman kadromuzla ülkemizin endüstriyel gelişmesine katkıda bulunmaktayız.
Yurdumuzun her tarafına yayılan ürünlerimiz, yurtdışında da Bulgaristan, Makedonya, Rusya, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Suriye, Lübnan, Mısır ve Cezayir gibi ülkelerde bayrağımızı gururla dalgalandırmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ÜRÜNLERİMİZ:
BUHAR&ISI GRUBU
1.KÖMÜR YAKMA SİSTEMLERİ
DÖNER IZGARALI (KONVEYÖR BANTLI) SİSTEMLER(PAKET SİSTEM)
STOKERLİ SİSTEMLER
ÖN OCAKLI DÖNER IZGARALI SİSTEMLER
ÖN OCAKLI STOKERLİ(VİDALI) SİSTEMLER
2.ÖN OCAKLI KAZANLAR
3.BUHAR KAZANLARI
4.KIZGIN YAĞ KAZANLARI
5.KIZGIN SU KAZANLARI
6.SICAK SU KAZANLARI
7.SU YUMUŞATMA SİSTEMLERİ
8.SİSTEM OTOMASYONLARI
9.ATIK ISI KAZANLARI
10.HELEZON
11.KURUM TUTUCU SİKLON
12.ASPİRATÖR&FANLAR
13.SULU FİLTRE
14.TERMOBLOK KAZANLAR
15.HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ
16.DİĞER ÜRÜNLER VE HİZMETLERİMİZ

ELEKTRİK&ALTERNATİF ENERJİ GRUBU
1.KÖMÜR YAKITLI KOJENERASYON (ELEKTRİK+BUHAR)SİSTEMLERİ
2.HİBRİT GÜNEŞ ENERJİSİ(ISI+ELEKTRİK) SİSTEMLERİ
3.RÜZGAR GÜLLERİ

OTOMASYON GRUBU
HER TÜRLÜ SCADA OTOMASYON YAZILIMLARI

TEKSTİL GRUBU
HER TÜRLÜ 2.EL TEKSTİL MAKİNESİ
Döner ızgaralı sistemler, katı yakıtlı döner ızgara, katı yakıtlı ızgara, ızgaralı sistemler, ileri itimli kazan, toz kömür, toz kömür brülörü, toz kömür yakma sistemleri, palet tipi ızgara, buhar, katı yakıt, kömür, kömürlü, katı yakıtlı, kızgın yag, stoker, ön ocak on ocak, isi, dumansız, sulu, sulu filtre, sulu baca, sulu baca filtresi, baca filtresi, kazan, kazan imalatı, katı yakıt dönüsüm, ekonomik, sanayi, buhar kazani, buhar kazanı, kızgın yag, kızgın yag kazanı, 2. el kazan, ikinci el kazan, cıkma kazan, boru, stokerli, vidali, helezonlu, helezon, tasarruf, enerji, ucuz buhar, ucuz enerji, imalat, kazan imalati, kondens, borulama, tesisat, kati yakit, komur, ön ocakli kazan, ön ocakli buhar kazanı, hareketli ızgara, hareketli ızgaralı sistemler, akışkan yatak, yarı akışkan yatak, kazan, buhar kazanı, kömür yakıtlı, ekonomizör, multisiklon, dökümmalzeme, jeneratör, fan, doğalgaz,
baca, bakım, montaj, kojenerasyon, elektrik, güneş enerjisi, rüzgar enerjisi


#döner ızgaralı kazan,katı yakıtlı kazan #ön ocaklı kazan,stokerli kazan #haraketli ızgara,ucuz buhar #ucuz enerji,buhar kazanı #kömür,katı yakıtlı kazan


Benzer Firmalar