DMR LTD. ŞTİ


Atatürk mah. Girne Cad. No : 3/ B Atasehir - Kadiköy

Telefon1: 02165809201

Telefon2:

Fax: 02165809204

Web: www.trtoner.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TRTONER Türkiye`nin En Büyük Muadil Deposu...
Laser Toner Kartus Dolumda ve Muadil Toner Kartusta Tek Isim.

Her marka ve model için muadil toner kartuslarimiz mevcuttur.

Muadil kartus Tonerlerini Özel kutularimizin içinde adresinize teslim ediyoruz.

Muadil toner kartus istemiyor sadece dolum yaptirmak istiyorsaniz; Toner Dolumlarini tam Profesyonellik ile yapiyoruz çünkü biz dolum yapmiyor yenileme yapiyoruz.

sizden aldigimiz bos toner kartuslar, uzman ekiplerimiz tarafindan sökülüyor ve titizlikle temizligi yapiliyor. Ardindan Drum, Chip, Doctor Blade, Wiper Blade, PCR, Seal gibi parçalarin tümünün degisimini yapiyoruz. Bu islemden sonra toner kartusunuzun modeline uygun toner tozu ile tam gramajina göre dolum yapilip toner kartusu kapatiyoruz. Dolum ve yenilme isleminin ardindan toner kartusun modeline uygun cihazda test yapildiktan sonra sorunsuz bulunan ürünleri özel ambalajlarina konulduktan sonra tarafiniza teslim ediyoruz.

Muadil toner kartuslarimiz ve yaptigimiz toner kartus dolumlarimiz %100 TRTONER garantisindedir. Eger memnun kalmazsaniz ya da toner kartuslarin performansinda problerm yasarsaniz sorgusuz sualsiz yenileriyle degistiriyoruz.


Ürün ve Hizmetler

toner tozu, chip, opc drum, muadil toner, uyumlu toner, toner dolumu, kartuş dolumu, hp toner dolumu, samsung toner dolumu, xerox toner dolumu

#toner tozu,chip,opc drum,muadil toner,uyumlu toner #olumu,hp toner dolumu,samsung t #toner dolumu,xerox toner dolumu # #


Benzer Firmalar