Anasayfa » Oteller » Turizm » İSTANBUL Oteller » Villa Pasha Hotel

Villa Pasha Hotel


sultanahmet - istanbul

Telefon1: 0212 458 91 00

Telefon2: 0554 741 21 47

Fax: 0212 458 92 00

Web: www.hotelvillapasha.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İŞLETME ( OTEL ) TANITIM :

Tarih Konumu: Tarihi güzeliklerin sentezlendıği kucaklastığı İstanbul` un kalbi olan Sultanahmet ve Ayasofya nın mistik havasını otelimizden hissetmek mümkündür. almak mümkündür. Bununla beraber, Yerabatan sarnıcı, Topkapı Sarayı, Kapalı çarşı, Mısır çarşısı, Ayasofya Müzesi gibi tarihi eserlere ulaşım araçları kullanmaksızın rahatça herkesin ulaşabileceği bir konumdadır.
Ulaşım Konumu: Tren, tramvay, gemi ve otobüs gibi İstanbul un her semtine rahatça ulaşım kolaylığı olan ve ulaşım merkezi Sirkeciye 5 dk uzaklıktadır.
Not: Otelimiz konumu itibariyle Atatürk Hava Limanı, Harem Otogarı ve Büyük İstanbul Otogarına ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

HİZMETLER:

Otelimizin 2009 Turizm sezonuna hazırlık için restore girişimleri içersinde yenilenen otelimizde siz sayın müşterilerimize daha kaliteli ve güzel hizmet verebilmek adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bununla beraber her odadan ücretsiz internet kullanımı ve İstanbulumuzun hayat kaynagı Marmara Deniz ini terasımızdan keyifle seyredip dinlenme imkânı sunulmaktadır.

Room service: Otelimiz bünyesinde tecrübeli ve eğitimli personellerimizle beraber siz sayın müşterilerimize 24 saat her çeşit sıcak ve soğuk içecek servisimiz bulunmaktadır.
Yemek servisimiz: Siz sayın müsterilerimizin istediği takdirde oda servizi ve bunu yanında otelimize ait olan Turquaze Restaurant ımızda yöresel ve uluslararası yemek seçeneğiğnizde bulunmaktadır.

Not: Fiyatlarıma kahvaltı dahildir. Ancak istek dogrultusunda extra öğle ve aksam yemeleri verilmektedir. Ayrıca grup yemekleri toplantı gibi organizasyonlarda bilgimiz dahilinde ( fiyat belirlemede ) restaurantımızı kulanma imkanıda bulunmaktadır.



Details ;

• In the old penusula an Ottoman Palace style hotel
• 9 Total Rooms, 2 Suit Rooms, 10 Total Beds, 2 .
• Rooms With : Room Telephone, Direct Telephone, Shower And Wc, Private Bathroom, Radio, Television, Cable TV, Satellite TV, Air Condition, Mini Bar, Hair Dryer, Balcony, Radiator, Jacuzzi baths in Suit rooms.
• Facilities : Full Room Service, Outdoor Parking, Power Generator, Dry Cleaning, Laundry, Internet.
• Location Details : In The City Center, Near The Airport, Near The Sea, The Blue Mosque, Hagia Sofia, Topkapi Palace, Basilica Cistern, and the Tram are all less than a kilometer away, Ataturk Airport 17 kilometers to the nearest airport.


Ürün ve Hizmetler

istanbul - sultanahmet hotel istanbul hotel

#istanbul hotel #hotel istanbul #sultanahmet hotel #villa pasha hotel #hotel villa pasha


Benzer Firmalar