Anasayfa » Kapı imalat ve satışı » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Kapı imalat ve satışı » ÖZBEY Otomatik Kapı ve Kepenk Sistemleri

ÖZBEY Otomatik Kapı ve Kepenk Sistemleri


dünya iş merkezi 50.yıl 2447 SOK no:5 sultangazi

Telefon1: 0212 667 70 88

Telefon2:

Fax: 0212 626 06 26

Web: www.kepenkmarket.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:62 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖZÇELİK KAPI 1994 yılından bu yana otomatik kapı sektöründe faaliyette bulunan İSTANBUL merkezli bir kuruluştur.

``GÜVENLİĞİNİZİN ADRESİ`` sloganıyla; kaliteyi ön planda tutarak, her zaman daha iyiyi uygun şartlarda tüketiciye sunmak için gayret içerisinde olmuştur.

10 yıl önce hazır kapı ithal edilirken, bugün seksiyonel kapı olarak adlandırılan kapıların % 80 oranındaki parçalarının Türkiye de yapılıp, kapı olarak ihraç edilmesi sürecinde ÖZÇELİK KAPI, önemli katıkılarda bulunmuştur.

Bunların en önemlisi seksiyonel kapı panellerinin ülkemizde yapılmaya başlanmasıdır. Bu ÖZÇELİK KAPI ` nın yıllardır süre gelen bilgi birikimini ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak için ortaya koyduğu bir değerdir.
Bunun yanında sektörümüzde kullanılan motor ve aksesuarlarda bütün dünyanın kabul ettiği firmalarla distribütörlük bazındaki çalışmalarıyla ürün yelpazesinde bütünlük oluşturarak en iyilerin takımını oluşturmuştur.

Yaygın bayi ağı ve ülkemizin saygın firmalarından oluşan müşteri referansları, kuruluşumuzun orta ve uzun vadeli stratejilerinin ne kadar gerçekçi olduğunun göstergesidir.

Bulunduğumuz konum, takım arkadaşlarımızın işlerine karşı duydukları saygı, sevgi ve sürekli hedeflere ulaşma tatmininin bir bileşkesidir.

Bu anlayışla nice hedeflere ulaşabileceğimize inanıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

otomatik kepenk, kepenk, kapı sistemleri ve otomatik panjurlar

# # # # #


Benzer Firmalar