Anasayfa » Oto kiralama » Turizm » ANKARA Oto kiralama » ankarada araç kiralama

ankarada araç kiralama


bülbülderesi caddesi no 20/b küçükesat

Telefon1: 03124339395

Telefon2: 05327836410

Fax: 03124339395

Web: www.kayacanotokiralama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kayacan Oto Kiralama, Ankara`da hizmet veren bir oto kiralama firmasıdır. Yenilikçi yapısı dolayısıyla her yıl yenilenen araç filosuyla sizlere en kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmayı amaç edinmiştir.

Kayacan Oto Kiralama sizlere hizmet etmek için her an hazırdır. Bize 7/24 telefon numaramızdan veya mail adresimizden ulaşabilirsiniz. Güler yüzlü çalışanlarımız size kaliteli bir hizmet sunmaktan mutluluk duyacaklardır.

Müşteri Odaklı Hizmet;

Uzun süreli kiralamalarda ve çoklu araç kiralama durumlarında daha düşük fiyat uygulaması ile sizin memnuniyetinizi ön planda tutuyoruz. İstediğiniz noktada araç ihtiyacınızı karşılamak için sadece bir telefonunuzu bekliyoruz. Kayacan Oto Kiralama talep ve tekliflerinize açıktır müşteri memnuniyeti doğrultusunda ve şirket poliçemiz elverdiğince sizi mutlu edecek her türlü talep istek ve öneriye açıktır.

Geniş Araç Yelpazesi;


Ürün ve Hizmetler

rent a car, araç kiralama, oto kiralama, transfer, ankarada araç kiralama, ucuz araç kiralama, oto kiralama, havalimanı yeslim araçlar

#rent a car,transfer #oto kiralama,araç kiralama #ankarada araç kiralama,ucuz araç kiralama #havalimanı teslim araçlar,transferler #adrese araçlar,ankarada araç kiralama


Benzer Firmalar