Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » fentek yapı metal çatı sistemleri inş.san.tic.ltd.şti.

fentek yapı metal çatı sistemleri inş.san.tic.ltd.şti.


necip fazıl bulvarı esenşehir mah.dervişoğlu pasajı no:7/12 ümraniye/istanbul

Telefon1: 0216 526 59 89

Telefon2:

Fax: 0216 526 59 88

Web: www.fentekcati.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


FALİYET ALANLARI : Otel,eğitim kurumları,iş merkezleri,siteler,fabrikalar,villalar.
Metal kenet,panel,trapez,ışıklık,izolasyon işlemleriyle hizmet vermektedir.kuruluşundan bu güne kadar muhtelif konut site ve taahhüt işlerini başarıyla tamamlamıştır.Fentek yapı inşaat olarak amacımız proje başlangıcından bitimine kadar kaliteden ve deneyimlerimizden ödün vermeden iyi planlanmış yüksek standartlara sahip yaşam alanları oluşturmaktır.Fentek yapı inşaat günümüz şartlarına uygun olarak zamanın getirdiği tüm yeniliklere iş gücü ve deneyimlerini de ekleyerek müşterilerine kaliteli ve nitelikli hizmetler vermeye devam etmektedir.

Yaşamdaki en önemli hedef başarıya ulaşabilmektir.Bizler başarılarımıza her yeni gün bir müşterimizi ekledikçe Ar ekledikçe arzuladığımız başarı noktasına her geçen gün ulaştığımızı görüyoruz.hizmetlerimizdeki başarımız siz değerli
Müşterilerimiz tarafından tercih ve taktir görmektedir.TEŞEKKÜRLER


Ürün ve Hizmetler


metal kenet
metal kenet uygulama detayları
Alüminyum, Bakır levhalar ve boyalı galvaniz saclardan, istenilen renklerde formlar verilerek üretilen panellerinin özel bir teknoloji ile birbirine kenetlenerek çatı kaplamasında kullanıldığı KENETLİ METAL ÇATILAR, günümüz yapı sektörünün vazgeçilmez alternatiflerinden biridir.

KENETLİ METAL ÇATILAR , konutlar, villa, otel gibi yaşam tesisleri fabrikalar, üretim ve depolama tesisleri, alışveriş merkezleri, spor ve dinlenme tesisleri, eğitim kurumları, askeri amaçlı yapılar, havacılık tesisleri ve prefabrik yapılar gibi; geniş bir kullanım yelpazesinde, üretim ve montaj kolaylığı ile zamandan, yerinde ve istenilen ebatlarda, firesiz üretimle maliyetten, özel kenetleme formlarıyla yaratılan yalıtım garantisiyle su sızdırmazlığı kesin çözülürken, istenilen ısı ve ses yalıtımına da imkan vermektedir.Ayrıca estetik görsellikleri ile yapılara çağdaş bir mimari görsellik ve değer kazandırırlar. Döşeneceği çatıya uygun istenilen boyda firesiz üretimin yanında, panellerin taşınması ve montajı çok kolay olarak yapılır. Kenet formları metali delmeden yerine monte edilebileceğinden diğer sistemlere göre su sızdırma riski yok olmaktadır.

Kenetli metal çatı sistemi , ahşap, çelik konstrüksiyon, betonarme veya kafes sistemler için uzun metrajlı çatı panellerinin eksiz ve hızlı montajına olanak sağlamaktadır.Metallerin istenilen ebat ve kenet formlarına dönüştürülmesi, özel kenetli panel makinaları ile montaj mahallinde yani şantiyelerde yapılır.

Kenetli Metal Paneller , özellikle kubbeli veya tonoz eğimli çatıları olan mimari yapılarda ideal olarak kullanılır.Bu tip çatılarda istenilen eğim standart bir bütünlük içinde verilir.

Kenetli metal paneller , boyalı galvaniz sacdan, alüminyum, bakır levhalardan, istenilen renklerde üretilirler.
METAL KENET
ALÜMİNYUM KENET
BOYALI GALVANİZ
BAKIR KENET KAPLAMA
UYGULAMALAR
DETAYLAR
ÇELİK KONSTRÜKSİYON KLASİK ÇELİK YAPI
HAFİF ÇELİK YAPI
TONOZ ÇALIŞMALARI
SANDVICH PANEL SANDVİCH PANEL
TRAPEZLER
SHANGLE SHANGLEİZOLASYON İZOLASYONFentek Yapı Metal Çatı Cephe Kaplama Sistemleri İnş. San. Tic. Ltd. Şti

#metal kenet #çelik konstruksiyon #çatı kaplama #izolasyon #shıngle


Benzer Firmalar