Anasayfa » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Muhtelif hizmetler » Teknolojik Kalibrasyon Merkezi ve Danışmanlık Hizmetleri San. Dış Tic. Ltd. Şti.

Teknolojik Kalibrasyon Merkezi ve Danışmanlık Hizmetleri San. Dış Tic. Ltd. Şti.


Osmaniye Mah. Ümraniye Sok. No:11/B BAKIRKÖY

Telefon1: 0212 660 87 81

Telefon2:

Fax: 0212 660 87 51

Web: www.tkm-kalibrasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1999 yılında Kalite Kontrol Test Cihazları otomasyonu ile faaliyetine başlamış, bir çok kurum, kuruluş ve sanayi laboratuvarlarında büyüklüklerin ölçülmesi ve değerlendirilmesi ile tecrübe kazanmıştır.

Bu tecrübeler doğrultusunda kaliteyi arttırmak için 2007 yılında kalibrasyon laboratuvarımız kurulmuştur. Ölçümlerin kalitesini arttırmak sistemli çalışmanın gereğidir. Eğitimli ve tecrübeli personelimiz ile TS EN ISO/IEC 17025 kalite yönetim sistemini teknik koşullarını laboratuvarımızda uygulamaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Teknolojik Kalibrasyon Merkezi olarak konusunda eğitimli ve uzman personelimizle, TS EN ISO/IEC 17025 standardına uygun olarak düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde kuvvet, boyut, terazi ve sıcaklık konularında kalibrasyon hizmeti vermekteyiz. Kalibrasyon hizmetlerimizin dışında firmanızda veya bünyemizdeki eğitim salonumuzda, uygulamalı kalibrasyon metodları ve ölçüm belirsizliği hesaplama yöntemleri ile ilgili talepleriniz doğrultusunda eğitim hizmeti sunmaktayız

#kalibrasyon #beton presi #terazi #etüv #ölçüm belirsizliği


Benzer Firmalar