Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya ve Dekorasyon » Elma Bebek Mobilya ve Dekorasyon

Elma Bebek Mobilya ve Dekorasyon


Kirazlı Cd. Sanayi Sk. No:30 Güneşli / İstanbul

Telefon1: +90 (212) 474 52 49

Telefon2: +90 (212) 503 65 03

Fax: +90 (212) 503 65 03

Web: www.elmabebek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elma Bebek Mobilya ve Dekorasyon, uzun yıllardan beri mobilya sektöründe farklı ve özgün tasarımları ile müşterilerine hizmet vermektedir.
Bu güne kadar ağırlıklı olarak bebek takımlarımız ülkemizde farklı birkaç marka adı altında büyük beğeni toplamaktadır. Bebek mobilyası üretimimizin bir bölümü başta Avrupa, Rusya ve Arap ülkeleri olmak üzere ihraç edilmektedir.
Sitemizde bulunan ürünler tamamen görsel amaçlı olup örnek niteliğindedir. Maalesef tasarımlarımızı taklit edildiği için yayınlayamıyoruz sitemizde yaynlayamıyoruz.
Ürünler, sizin talepleriniz doğrultusunda farklı ebatlarda, farklı renk kombinasyonlarında olup tamamen size özel olarak üretilmektedi


Ürün ve Hizmetler

Ayrıca ahşap döner merdivenler, kamelya, pergola, villa yapılarına özel dekorasyonlar ve yeni konutların ahşap kısımlarının anahtar teslimi işlemleri başarı ile uygulanmaktadır. Başlıca üretim alanlarımız; bebek odası, genç odası, mutfak dolabı, banyo dolabı, laminant parke, yemek odası, yatak odası, ağaç işleri, dekoratif (Amerikan) kapılardır.

#bebek odası #bebek mobilyası #mutfak dolabı #banyo dolabı #laninant amerikan kapı


Benzer Firmalar