Ekizler İnşaat


Yalı cad. 75/2 Didim

Telefon1: 02568136250

Telefon2: 02568132935

Fax: 02568136044

Web: www.ekizyapi.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İngiltere

1977 yılında kurulan şirketimiz,1980 yılında aktif olarak inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır.

Sektörde ki deneyim ve tecrübemizle, EKİZ YAPI olarak bölgenin istikrarlı ve büyük inşaat firmaları arasında fark yaratmayı başardık.Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz onlarca projede elde ettiğimiz başarıyı satış öncesi ve sonrasında müşteri memnuniyetini en değerli ilkemiz olarak benimsememize borçluyuz,biraz eski moda olsa da müşterilerimizi daima dostlarımız olarak kabul ettik…


Ürün ve Hizmetler

Mimarlık

Ekizler İnşaat bünyesinde ihtiyaçlarınıza karşılık verecek şekilde mimarlık hizmetleri projelendirme, tasarım, tadilat, dekorasyon, proje danışmanlığı ve 3d modelleme hizmetleri konusunda uzman teknik personel ve mimarları ile hizmetinizdedir.

İnşaat
Alanında uzman kadromuz boş bir arsadan başlayarak binanın temelinden anahtar teslimine kadar geçen süreçte Türkiye Standartları Enstitüsünün belirlediği şart ve düzenlemelere uygun malzemeler ve tekniklerle çalışarak, huzur içinde yaşayabileceğiniz rüyalarınızın evine kavuşmanızı sağlar. Tüm yapılarımızın 10 yıl bina garantisi vardır.

Keşif turları
Didim’e ulaşım, konaklamave geri dönüş masraflarının şirketimiz tarafından karşılandığı 3 günlük bir keşif turu olanağı ile bizleri yakından tanıyarak tüm projelerimizi gezip görebilirsiniz.

Ev Eşyası Seçimleri
Ekizler İnşaat olarak evinize taşınmanız sırasındada yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.Ev eşyalarınızın seçiminde en uygun fiyatlarla en iyi kaliteye ulaşmak adına yıllardır edindiğimiz deneyim ve tecrübemizi hizmetinize sunuyoruz.

Kiralama
İsterseniz bizden almış olduğunuz herhangi bir konutun, sizin evi kullanmayacağınız zaman dilimi içerisinde kiralanması konusunda yardımcı oluyoruz.

#ekiz yapı ekizler inşaat #satılık ev villa müstakil #mimarlık inşaat yazlık #kiralık arsa müteahit #yeşiltepe sedef koy didim altınkum


Benzer Firmalar