msproduction


mühürdar cad akmar pasajı no 70/3

Telefon1: 0216 330 12 17

Telefon2: 0216 330 12 19

Fax: 0216 330 12 61

Web: www.kpdskurslari.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KAMU PERSONELİ DİL SINAVI HAZRILIK EĞİTİMLERİ İSTANBUL KADIKÖY KPDS - ÜDS KURSLARI 0216 330 12 17 - 0216 330 12 19


Ürün ve Hizmetler

KPDS Programının hedefi her yılda iki kez yapılan KPDS sınavlarına girecek adayların hedeflenen puanı almalarını sağlamaktır. ÖSYM tarafından hazırlanan ve uygulanan sınav dilbilgisi ve okuma-anlama becerileri sınanır. Sınavlar her yıl Kasım ve Mayıs ayında yapılır. Programın genel içeriği okuma tekniklerinin geliştirilmesi, dil yapılarına yönelik özgün çalışmalar ve KPDS dengi deneme sınavlarının örnekli çözümlemeleridir. Ayrıca ders dışı saatlerde de her kursiyerin bilgisayar ortamında dilediği kadar test çözme ve özel çalışma yapma olanağı sağlanmaktadır. Tüm bunların yanı sıra eğitmenlerimizle, sınav ve performans değerlendirme görüşmeleri, eğitim programı boyunca öğrencinin kendini ölçmesi ve eksikliklerini gidermesi açısından programı destekleyici şekilde planlanmıştır. KPDS sınavlarında başarılı olmak için gerekli soru tarzlarını incelemeyi, akademik metinler okumayı ve yazma pratiği yapmayı, uzman eğitmenler eşliğinde çok sayıda soru çözmeyi amaçlar.


KPDS Eğitimlerinde ders dinlerken ve makale okurken not alma, notlardan sentez yapma ve akademik metinleri çevirmeyi hedefler.


ÜDS yılda iki kez Aralık ve Mart sonunda, ÖSYM tarafından hazırlanan ve uygulanan sınavın formatı KPDS sınav formatına benzer. Dil bilgisi, tümce tamamlama, İngilizce-Türkçe ve Türkçe-İngilizce çeviri, uygun olmayan tümcelerin çıkarılması, paragraf tamamlama, diyalog tamamlama, okuma parçalarına bağlı olarak soru yanıtlama gibi bölümlerden oluşur. Adayların sınav programına katılabilmesi için ÜDS dengi bir düzey belirleme katılmak gerekmektedir. Programın genel içeriği reading tekniklerinin geliştirilmesi, dil yapılarına yönelik özgün çalışmalar ve ÜDS dengi deneme sınavlarının örnekli çözümlemeleri. Ayrıca ders dışı saatlerde de her kursiyerin bilgisayar ortamında dilediği kadar test çözme ve özel çalışma yapma olanağı sağlanmaktadır. Tüm bunların yanı sıra eğitmenlerimizle sınav ve performans değerlendirme görüşmeleri, eğitim programı boyunca öğrencinin kendini ölçmesi ve eksikliklerini gidermesi açısından programı destekleyici şekilde planlanmıştır.

#kpds kursları #kpds #kpds kursu #kpds soruları #kpds testleri


Benzer Firmalar